Website Diksmuide

Al gehoord van het mysterieus virus in de Kupe?

De herfst is in het land en de koude komt dus stilaan de huiskamers binnen. Wil je graag besparen op je energiefactuur, neem dan zeker deel aan het project 'Energieke Dorpen'.

Vrijdag 18 oktober is iedereen die deel uitmaakt van een jeugdbeweging welkom op de Grote Markt voor een gratis ontbijt tussen 7.15 en 8.25 uur. Dit naar aanleiding van de 'Dag van de Jeugdbeweging'.

Griezelen in het voormalig zwembad de Kupe kan op vrijdag 25, zaterdag 26 en donderdag 31 oktober. Laat je onderdompelen in het mysterie van de Kupe. Of kom 31 oktober griezelen in het stadspark tijdens Behekst Diksmuide.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Bespaar op je energiefactuur
Modder op de weg
Openbaar onderzoek zuidwestelijke omleidingsweg Diksmuide loopt tot 5 oktober
Ignace is vrijwilliger bij de Taalbazaar
Duik in ons splinternieuw familiezwembad
UiT in Diksmuide
Opening nieuw ontmoetingscentrum Woumen!
Ontbijt dag van de jeugdbeweging
Buren bij Kunstenaars 2019: Sarah Verstraete
Dag van de Trage Weg Blankaart XL
Ghostoria III- Virus outbreak@de Kupe!
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Met het project 'Energieke Dorpen' wil de provincie West-Vlaanderen inwoners uit de dorpen ondersteunen bij het besparen en opwekken van energie.
lees meer

Diksmuidse boeren zitten volop in de oogstperiode. Elk jaar opnieuw zorgt dat voor vuile, en soms gevaarlijke wegen. Van 1 september tot 31 december loopt de verkeerscampagne ‘Modder op de weg’. Een campagne die het belang van propere en veilige landbouwwegen benadrukt.
lees meer

Het Agentschap Wegen & Verkeer diende op 2 augustus een nieuwe aanvraag tot omgevingsvergunning in voor de aanleg van de zuidwestelijke omleidingsweg in Diksmuide. Deze aanvraag werd op 28 augustus volledig en ontvankelijk verklaard. Het openbaar onderzoek loopt tot en met 5 oktober.
lees meer

Ignace woont in Leke en is vrijwilliger bij de Taalbazaar van het Sociaal Huis. Hij oefent om de twee weken Nederlands met anderstaligen. “Taal is dé sleutel tot integratie.”
lees meer

Yes, het is zover. Het familiezwembad De Pluimen is open voor het publiek! Alle info, de openingsuren en een plannetje vind je hierbij. Kom zeker eens af voor een spetterende duik!
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.