Website Diksmuide

Augustus op stelten met heel wat activiteiten

Zin om te genieten van een heerlijk terrasje in het zonnetje in combinatie met wat theater en muziek? Kom dan zeker langs op 15 augustus. Want dan zetten we ons park weer op stelten!

Op woensdag 21 augustus trekken duizenden wandelaars weer langs onze mooie monumenten tijdens de ‘Vierdaagse van de IJzer’. Je kiest uit verschillende wandellussen tussen de 8 en 32 km. Blink die wandelschoenen maar op en let’s go for a walk!

Na 45 jaar sluiten we het zwembad De Kupe, met een spetterende driedaagse. Tal van leuke activiteiten staan op het programma.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Vouwen voor vrede
Blokkot tijdens de herexamens
#ClosingTheKupe
MIVOS-triatlon op zondag 22 september
UiT in Diksmuide
UiT op Zondag in Diksmuide
Waterrijk Diksmuide 2019
Parktheaterfestival Park op Stelten
Zomerse Vrijdagen Diksmuide
Wandeldag Vierdaagse van de IJzer
Mantelzorgcafé: De Pardessus
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Zo veel mogelijk kraanvogels vouwen. Dat is de uitdaging die we willen aangaan. We doen dat om te tonen dat we meer vrede willen. Veel meer vrede. En verdraagzaamheid. Ook jij kan je steentje bijdragen! Hoe meer kraanvogels, hoe krachtiger het signaal. Kom naar het startmoment op 28 augustus!
lees meer

Van dinsdag 28 juli tot 4 september kunnen studenten opnieuw terecht in het Blokkot om de herexamens voor te bereiden. OC Sint-Sebastiaan en klaslokalen van Kadens zijn elke dag open van 8 tot 22 uur.
lees meer

Spetterend afscheid van 45-jarig bestaan zwembad De Kupe. Met de komst van het nieuwe zwembad in sportpark De Pluimen gaat zwembad De Kupe zijn laatste dagen in. We sluiten het zwembad met een spectaculair driedaags programma.
lees meer

Het splinternieuwe sport- en zwembadcomplex De Pluimen is het decor voor de tiende editie van de MIVOS-triatlon. Dit sportevent is het uitgelezen moment om kennis te maken met de triatlonsport. Naast een 1/8ste triatlon voor starters is er een familietriatlon.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.