website diksmuide

Het zomert bij CC Kruispunt

Aaah, de zon, de warmte, de bloemen … het is weer zomer! Wist je dat je tijdens de zomervakantie elke zondag terecht kan op de Grote Markt voor een gezellig kioskconcertje? Geniet er van een leuke happening en een terrasje. Krijg je maar geen genoeg? Op zondag 1 september host CC Kruispunt zelf een activiteit op de kiosk! Ontdek het volledige programma onderaan deze nieuwsbrief.

Ook deze zomer heeft Vlieg enkele schatkisten verstopt in Diksmuide. Haal snel je speurneus boven en verken een verrukkelijk parcours. Vind je de schatkist? Dan krijg je een smaakboekje boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen.

Tijdens de zomervakantie is de balie van CC Kruispunt geopend van maandag tot vrijdag, telkens van 9u tot 12u en op woensdag ook van 14u tot 17u. Nog geen tickets bemachtigd voor het nieuwe cultuurseizoen? Kopen doe je altijd en overal online via onze website. Fijne zomer toegewenst!
cc diksmuide het kruispunt op facebook cc diksmuide het kruispunt op facebook
UiT in Diksmuide
Wat proef je in Diksmuide? Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Ga op zoek naar een (of meer) van de 300 schatten van Vlieg en verken een verrukkelijk parcours. Vind je de schatkist? Dan krijg je een smaakboekje boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen. Schilderen met choco, heksensoep brouwen of eten met je voeten? Hoe verfijnd is jouw ...
lees meer

We gaan ervoor! Minstens elke eerste zondagochtend van de maand valt er straks iets te beleven in Diksmuide. En van eind juni tot begin september doen we er nog een schepje bij. Dan kan je elke zondagochtend naar de Grote Markt voor een leuke happening en een terrasje bij een van de lokale horecazaken. Een agenda bijhouden, hoeft niet. Je onthoudt het zo wel! 30 juni – 1 september, 11 uur: ...
lees meer

Weetjes
Voordelig een bezoek brengen aan het cultuurcentrum? Dat kan! Neem een abonnement en krijg tot wel 25 % korting op het basistarief.
lees meer

Voor het nieuwe schooljaar weer van start gaat geven we er nog een laatste keer een lap op! Samen met UiT met de familie, de kunstacademie en Tai Chi hosten we onze eigen kioskactiviteit op de Grote Markt.
lees meer

We gaan ervoor! Minstens elke eerste zondagochtend van de maand valt er straks iets te beleven in Diksmuide. En van eind juni tot begin september doen we er nog een schepje bovenop. De bekende kiosk zal de hele zomer op de Grote Markt te vinden zijn.
lees meer

Na het recente verlies van haar man kiest Hannelore Bedert ervoor om haar carrière on hold te zetten. Ze wil er de komende maanden zijn voor haar twee kinderen om zo samen het verlies van haar man te verwerken. Haar medewerking bij Living Roots - Women of the 90's zal dan ook niet doorgaan.
lees meer

Hoe kunnen we schoolvoorstellingen aantrekkelijker maken bij middelbare scholieren? Dat is de vraag die directrice Caroline Vansteelandt zich stelde. Cultuurconnect nam die vraag onder de loep en ging samen met CC kruispunt aan de slag. Niet veel later werd Theatergame Play geboren.
lees meer

Onze nieuwe seizoensbrochure is er! Ontdek snel het aanbod voor cultuurseizoen 2019 - 2020 en maak je keuze.
lees meer

Contact
Maria Doolaeghestraat 2b
8600 Diksmuide
tel. 051 79 32 50
info@cckruispunt.be
Volg ons
rss facebook

gemeente diksmuide

UiT in Diksmuide

de bib diksmuide

2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven deze nieuwsbrief niet leesbaar? bekijk ze online.