Website Diksmuide

De zomer is in aantocht

Pinksteren staat voor de deur en dan is er natuurlijk de jaarlijkse traditie van de Boter- en Kaasfeesten. Kom pinkstermaandag 10 juni gezellig kuieren in het stadscentrum. Er is heel wat animatie voorzien en ook de handelaars verwelkomen je met veel plezier tijdens hun braderie. Om 15 uur is er opnieuw de kinderkaasworp.

Zaterdag 22 juni is er Roefel, Dag van het Kind. Alle kinderen van het basisonderwijs die wonen in Diksmuide zijn welkom in OC Ter Zaele in Beerst van 10 tot 16 uur. Er valt heel wat te beleven en je kiest zelf welke activiteiten je wil doen. Graag inschrijven via de jeugddienst of via school.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Dubbele eer voor Coderdojo
Team jeugdambassadeurs gestart voor cultuur en vrije tijd!
Speelpleinwerking Zonnestraal
Gezondheid krijgt prioriteit
Diksmuidse jeugdraad zoekt nieuw jong talent!
Kunstonderwijs Diksmuide
UiT in Diksmuide
45ste Boter- en Kaasfeesten
Kras maar Briljant
Mantelzorgcafé De Pardessus
Roefel, dag van het kind
Sunbeam 2019
Huifkartochten Diksmuide
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Coolest Projects is een techbeurs voor jongeren. CoderDojo Belgium vzw organiseert die jaarlijks in Technopolis. Het aantal toegelaten projecten is beperkt tot 64. Met een eerste deelname aan het Coolest Projects event heeft het CoderDojo-team uit Diksmuide de trein niet gemist.
lees meer

Hoe maken we de bib, het CC en 4AD aantrekkelijker voor jongeren? Dat was de vraag waarmee zes studenten van Howest Brugge de straat op trokken. Acht jeugdambassadeurs nemen nu de fakkel over.
lees meer

Een enthousiaste groep vrijwillige animatoren zorgt op speelplein Zonnestraal iedere zomervakantie voor een uitdagend en gevarieerd spelaanbod voor kinderen van de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar.
lees meer

Op 1 april ondertekende Diksmuide het charter Gezonde Gemeente. We streven er als lokaal bestuur naar om de inwoners van Diksmuide maximale kansen te bieden op een goede gezondheid.
lees meer

De jeugdraad is één van de adviesraden die actief is in Diksmuide. Als overleg- en adviesorgaan kunnen alle geïnteresseerde jongeren en vertegenwoordigers van de jeugdverenigingen er in zetelen.
lees meer

Drie domeinen bij Kunstenacademie Clemens non Papa (Kandens). Zowel dans, muziek als woordkunst & drama komen aan bod. Bekijk hier het volledige aanbod.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.