Website Diksmuide

Kidsmuide hapt en trapt

Zaterdag 11 mei is er Kidsmuide hapt en trapt op de Grote Markt. Een ideale familiedag die zelfs een wereldrecordpoging luidste schreeuw bevat. Kom dus zeker af om Diksmuide in het Guinnes Book of Records te laten verschijnen.
Verder is er de feestelijke boerenmarkt, een fietsparcours voor kinderen, koers op rollen en de lancering van het boek 'Ketchup is een groente'. Er is ook nog randanimatie voorzien. Je kan die dag ook je fiets laten graveren.

Zaterdag 1 en zondag 2 juni verblijft auteur Astrid Haerens in Diksmuide, ze is op zoek naar de hartslag van de streek. Volg gratis haar workshop of neem deel aan de fiets- en boottocht en werk mee aan een heus Diksmuids gedicht.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Eerste Franse fietsnetwerk
Zitdag belastingen
Sandra en Pieter, gemeenschapswachten met een missie
350 vrijwilligers ruimden zwerfvuil in Diksmuide
Gratis pendelbus van en naar Jan Yperman Ziekenhuis blijft rijden
UiT in Diksmuide
FairtradeFeest, een Dijk van een avondmarkt
Kidsmuide hapt en trapt
Iron Boy & Girl: triatlon voor jongeren tussen 12 en 18 jaar
Mantelzorgcafé - De Pardessus
Workshop Iedereen Dichter
Familie uitstap: fiets- en boottocht Iedereen Dichter
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
In april opende in Frans-Vlaanderen het allereerste Franse fietsnetwerk via knooppunten. Het netwerk ‘Leievallei & Frans-Vlaamse heuvels’ sluit naadloos aan op het fietsnetwerk van de Westhoek.
lees meer

Sinds 2 mei kun je terecht in het belastingkantoor Veurne om je belastingsaangifte in te vullen. Op maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 mei organiseert de FOD Financiën zitdagen in het ldc Ten Patershove.
lees meer

Onze gemeenschapswachten Sandra en Pieter zetten zich elke dag vol enthousiasme in om van Diksmuide een leefbare stad te maken. Geen eenvoudige taak. Want nog al te vaak wordt duidelijk dat er heel wat misverstanden bestaan over hun job. Dat vraagt om een interview!
lees meer

Diksmuidelingen houden van nette straten en bermen zonder zwerfvuil. Op zaterdag 23 maart namen meer dan 350 vrijwilligers, verdeeld over 22 projecten, deel aan de zwerfvuilactie in Diksmuide.
lees meer

Er circuleerde nieuws dat de gratis pendelbus vanuit Diksmuide naar het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper vanaf april niet meer zou rijden. Na overleg met het stadsbestuur beslist het Jan Ypermanziekenhuis nu dat de gratis pendeldienst nog zeker tot eind dit jaar gegarandeerd blijft.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.