Website Diksmuide

April vol activiteiten

Het stadsbestuur lanceerde haar eerste fotoboek 'Dit is Diksmuide'. Doe mee aan de wedstrijd, zoek de link door de verschillende stadsgebouwen te bezoeken en maak zo kans op een gratis fotoboek.

De Grote Markt ziet er sinds vorige week veel groener uit, je kan nog genieten van al dit moois tot 14 april. Zaterdag 13 april is er ook de MNM-paaseierenraap vanaf 15u.

Van zaterdag 20 tot en met woensdag 24 april is de Diksmuidse Paasfoor er terug, met op maandag de feestelijke paasmarkt.

Woensdag 24 april kunnen alle kinderen tussen 6 en 12 jaar terecht in domein Zonnestraal voor de 9de Buitenspeeldag.
In deze nieuwsbrief
Nieuws
Stadsbestuur lanceert fotoboek Dit is Diksmuide
Alle akten worden voortaan digitaal verzameld
Gratis huisvuilzakken voor medisch afval
Incontinentieforfait en andere tegemoetkomingen
Maak van je straat een speelstraat
UiT in Diksmuide
Tuin@markt
MNM paaseiraap
Diksmuidse Paasfoor
Diksmuidse Buitenspeeldag 2019
Lokale Helden: URBAN @ DE KUPE
bekendmakingen bekendmakingen
bekendmakingen bekendmakingen
Nieuws
Diksmuide, boterstad. De stad waar iedere inwoner als het ware een hectare grond heeft. De stad met 14 dorpen. Ons Diksmuide stellen we via beelden aan je voor. We hopen je te prikkelen met herkenbare plekjes, maar ook met onverwachte hoekjes die je nog moet ontdekken.
lees meer

Alle akten (huwelijken, erkenningen, overlijdens, geboortes …) worden vanaf nu digitaal opgemaakt bij de dienst burgerzaken en digitaal verzameld in DABS (Databank Akten Burgerlijke Stand). Tot en met 30 maart gebeurde dit op papier en werden ze bewaard in het eigen archief.
lees meer

Diksmuide voorziet al enkele jaren gratis huisvuilzakken voor personen die chronische incontinentieproblemen, stoma of peritoneale dialyse hebben.
lees meer

De kosten voor incontinentiemateriaal kunnen soms hoog oplopen. Er bestaan een aantal tegemoetkomingen vanuit de mutualiteit en andere organisaties die kunnen helpen deze kosten te dragen.
lees meer

Wil je tijdens de zomervakantie je straat omtoveren tot een plaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen? Dit kan! Net zoals voorgaande jaren biedt het stadsbestuur de mogelijkheid om enkele straten tijdelijk in te richten als speelstraat.
lees meer

Contact
Heernisse 6
8600 Diksmuide
tel. 051 79 30 00
info@stad.diksmuide.be
Volg ons
rss facebook

cultuur centrum

uit in dikmsuide

toerisme


2013 © Stad Diksmuide • proclaimer

Uitschrijven Is deze nieuwsbrief niet leesbaar? Je kan hem ook online bekijken.