naar inhoud

Nieuws : Coronavirus

 • Coronatest

  Stadsbestuur annuleert kerstmarkt en sluit het sociaal restaurant

  donderdag 25 november 2021
  Naar aanleiding van het hoge aantal besmettingen kwam de crisiscel vandaag opnieuw digitaal samen. We bekeken de situatie en gaven advies aan het college van burgemeester en schepenen om de kerstmarkt af te gelasten en om het sociaal restaurant in Yserheem vanaf maandag tot nader order te sluiten.
 • COVID 19

  Stadsbestuur neemt nieuwe maatregelen na strengere coronaregels

  vrijdag 19 november 2021
  De stedelijke crisiscel nam naar aanleiding van het overlegcomité eerder deze week en de huidige coronacijfers een aantal nieuwe maatregelen. Zo is onder meer de dienstverlening vanaf maandag 22 november enkel nog op afspraak.
 • Evaluatietool hoogrisicocontact

  Wat te doen bij een hoogrisicocontact

  maandag 15 november 2021
  Er zijn momenteel ongezien veel besmettingen in onze stad. Op zondag 14 november telden we over een periode van 7 dagen maar liefst 176 besmettingen. Wat moet je doen bij een hoogrisicocontact of als iemand binnen je gezin positief testte op het coronavirus?
 • 6 gouden regels tegen corona

  Stad schrapt eigen activiteiten tot eind november en vraagt voorzichtigheid

  maandag 8 november 2021
  Na overleg met de crisiscel beslist het college om haar eigen grote activiteiten tot eind november te schrappen of aan te passen. Ze reageert hiermee op het aantal coronabesmettingen dat nog nooit zo hoog lag.
1-4 Van 4
Sluiten

We werken enkel op afspraak

Door de strengere coronamaatregelen zijn de administratieve dienstverlening en het sociaal huis enkel open op afspraak.

Contacteer de betreffende dienst, neem contact op met ons centraal onthaal (051 79 30 00 of onthaal@diksmuide.be) of maak gebruik van het e-loket.

#samendoordewinter #zorgvoorelkaar