naar inhoud

Nieuws : Leefmilieu

 • Ann Vergauwen & Dirk Laplasse (milieuraad Diksmuide)

  50-jarige milieuraad viert verjaardag met een boom per dorp

  dinsdag 5 januari 2021
  De milieuraad zorgt voor licht in de duisternis. Ze mochten in 2020 immers 50 schitterende kaarsjes op hun verjaardagstaart plaatsen. Als verjaardagsactie plantten ze in ieder dorp een boom! Het was wachten tot het najaar om de flinke kerels in ideale omstandigheden in de grond te stoppen.
 • Week van de Handhaving Diksmuide

  Diksmuide zet tijdelijke camera’s in tegen sluikstort

  dinsdag 6 oktober 2020
  Diksmuide schakelt met tijdelijke camera’s een versnelling hoger in de strijd tegen sluikstort. Tijdens de week van de Handhaving, die gisteren startte, kregen een aantal medewerkers toelichting over de werking van die camera’s. Binnenkort verschijnen die camera’s heel subtiel in het straatbeeld.
 • CIW

  Openbaar onderzoek stroomgebiedbeheerplannen 2022- 2027

  dinsdag 15 september 2020
  Periode onderzoek: 15 september 2020 tot en met 14 maart 2021
 • Recyclagepark - teamfoto

  Asbest opnieuw welkom in recyclagepark

  maandag 24 augustus 2020
  Door een tekort aan beschermingsmaterialen kon asbest verschillende maanden niet aangeleverd worden in het recyclagepark. De mondmaskers zijn opnieuw op voorraad waardoor asbest vanaf 1 september opnieuw welkom is op het recyclagepark. Reserveren is hiervoor niet nodig.
 • Nieuwe waterfactuur

  Nieuwe waterfactuur

  donderdag 11 februari 2016
  Voortaan ziet de waterfactuur er anders uit. De Vlaamse regering heeft beslist dat alle Vlaamse drinkwaterbedrijven de waterfactuur voortaan op dezelfde manier moeten berekenen.
1-5 Van 5