naar inhoud

Nieuws : Communicatie

 • Alle berichten
 • sla, friet, hamburger met broodje

  De Bourgondiër

  dinsdag 6 juli 2021
  Een jaar lang krijg je iedere maand een recept voorgeschoteld van een Diksmuidse kok. Elk recept bestaat bestaat voornamelijk uit streekproducten van Diksmuidse bodem. Deze maand stellen Marleen (55) en Nathan Missiaen (18) van restaurant Het Bourgondisch Schild een streekgebonden creatie voor.
 • tapas/hapje, Pulled pork, Diksmuideling en Papegaei

  Pulled pork, Diksmuideling en Papegaei

  dinsdag 6 juli 2021
  Een jaar lang krijg je iedere maand een recept voorgeschoteld van een Diksmuidse kok. Elk recept bestaat bestaat voornamelijk uit streekproducten van Diksmuidse bodem. Tijdens deze zomermaanden stelt Klaas Vanhooren (35) van restaurant Koer-gette een streekgebonden creatie voor.
 • Met Nachtraafbier gelakt buikspek van bij ons en picklegroenten

  Met Nachtraafbier gelakt buikspek van bij ons en picklegroenten

  dinsdag 8 juni 2021
  Een jaar lang krijg je iedere maand een recept voorgeschoteld van een Diksmuidse kok. Elk recept bestaat bestaat voornamelijk uit streekproducten van Diksmuidse bodem. Deze maand stelt Sandrine van het gloednieuwe restaurant Commerce 82 een streekgebonden creatie voor.
 • diksmuidse aardbeien met panna cotaa van witte chocolade

  Diksmuidse aardbeien met panna cotta van witte chocolade

  maandag 3 mei 2021
  Een jaar lang krijg je iedere maand een recept voorgeschoteld van een Diksmuidse kok. Elk recept bestaat bestaat voornamelijk uit streekproducten van Diksmuidse bodem. Deze maand stelt Jelle Devisch van restaurant Père et Mère een streekgebonden creatie voor.
 • kabeljauwhaasje met korstje van oude Keimtaler en chablissausje met saffraan

  Kabeljauwhaasje met korstje van oude Keiemtaler en chablissausje met safraan

  dinsdag 6 april 2021
  Elk recept bestaat voornamelijk uit streekproducten van Diksmuidse bodem. Zo zetten we letterlijk en figuurlijk onze heerlijke en kwalitatieve producten op de kaart. Deze maand stelt Wim Vandeputte van Salons Notredame een streekgebonden creatie voor.
 • karnemelkstampers met handgepelde garnaaltjes

  Karnemelkstampers, biermousseline en handgepelde garnaaltjes

  dinsdag 2 maart 2021
  Elk recept bestaat voornamelijk uit streekproducten van Diksmuidse bodem. Zo zetten we letterlijk en figuurlijk onze heerlijke en kwalitatieve producten op de kaart. Deze maand stelt Jens Vanoverschelde (31) van bistro ’t Klein Gewin een streekgebonden creatie voor.
 • Zwembad D Oud-5

  Lanceer jouw idee voor nieuwe bestemming 'De Kupe'

  donderdag 28 januari 2021
  De stad Diksmuide legt de toekomst van de site van het oud zwembad ‘De Kupe’ in de handen van haar inwoners. Via een participatietraject is het de bedoeling om deze bestuursperiode een voorstel voor een nieuwe invulling met publieke functie naar voren te schuiven.
 • Kroketje van Keiemse kaas, beenham en prei

  Kroketje van Keiemse kaas, beenham en prei

  dinsdag 5 januari 2021
  Een jaar lang krijg je iedere maand een recept voorgeschoteld van een Diksmuidse kok. Elk recept bestaat voornamelijk uit streekproducten van Diksmuidse bodem. Zo zetten we letterlijk en figuurlijk onze heerlijke en kwalitatieve producten op de kaart. We starten met traiteur Maarten Vandermeulen.
 • Teambuilding

  Stads- en OCMW-personeel in 'form' tijdens teambuilding

  vrijdag 12 januari 2018
  Tum, tutumtum tutumtum tutum. Het stads- en OCMW-personeel zet zich dagelijks in voor de werking van de stad. Dat doen ze met hart en ziel. Een halve dag in het jaar mag de riem er af en werken ze aan de teamspirit. Ze geven er een lap op!
 • Woumen

  Heraanleg voetpaden Woumenweg van start op 9 mei

  dinsdag 26 april 2016
 • Beeld Zadelstraat Lampernisse

  Maandag 4 april start de heraanleg Zadelstraat en Oude Dorpsstraat

  vrijdag 1 april 2016
 • Verschillende fasen in kaart gebracht

  Maandag 4 april starten de werkzaamheden aan nutsvoorzieningen in G.B. Jacquesstraat

  woensdag 30 maart 2016
31-42 Van 42