naar inhoud

Nieuws : WZC Yserheem

 • Alle berichten
 • 8 vrouwen zittend en staand

  Portus, een veilige haven voor wie in aanraking komt met dementie

  maandag 9 januari 2023
  Portus, het praatcafé dementie wil een veilige haven creëren voor iedereen die met dementie in aanraking komt. Het initiatief gaat uit van verschillende zorgorganisaties en reikt de hand naar mensen met dementie, hun familie, vrienden, kennissen en mantelzorgers.
 • rolstoelfiets

  Diksmuidse rolstoelgebruikers genieten voortaan van een heerlijke fietstocht

  dinsdag 20 december 2022
  Het lokaal bestuur van Diksmuide neemt een elektrische rolstoelfiets in gebruik. Hiermee kan je een rolstoelgebruiker meenemen op de fiets en een ritje maken in de frisse lucht. Iedereen kan de fiets reserveren voor een ritje.
 • Niels, Damon en Jeroen

  Woonzorgcentrum Yserheem pakt voedseloverschotten aan

  maandag 7 november 2022
  In woonzorgcentrum Yserheem gaat na een traject met FoodWIN de helft minder voedsel verloren. Eind 2021 gebeurde een nulmeting en werden verschillende acties ondernomen. Die resulteerden uiteindelijk in een halvering van 8.414 kg naar 4.068 kg per jaar.
 • Keuken woonzorgcentrum Yserheem

  De helft minder voedseloverschotten in woonzorgcentrum Yserheem dankzij project FoodWIN

  dinsdag 13 september 2022
  In woonzorgcentrum Yserheem gaat na een traject met FoodWIN maar liefst de helft minder voedsel verloren. Het totaal volume voedseloverschot ging van 8.414 kg (nulmeting) naar 4.068 kg per jaar.
 • Schilderij Maurice

  Buurtbewoner schildert Maurice als eerbetoon

  donderdag 22 juli 2021
  Het overlijden van Maurice, de huiskat van woonzorgcentrum Yserheem, heeft veel mensen aangegrepen. Ook de buurtbewoners uit de Sint-Sebastiaanwijk kenden Maurice goed en hielden van hem. Ook zij vonden het triestig om te horen dat Maurice gestorven is.
1-5 Van 5