naar inhoud

Nieuws : Technische dienst

 • Alle berichten
 • Oostkerke

  Voorontwerp wegen- en rioleringswerken Oostkerke

  dinsdag 17 januari 2023
  De Grintweg en bepaalde delen van de Oostkerkestraat, Sint-Veerleplein en Lampernissestraat in Oostkerke krijgen in 2024 nieuwe rioleringen. Ook het wegdek wordt er aangepakt. Het voorontwerp vind je hier alvast terug.
 • bloemen voor de ijzertoren en paxpoort

  Dit heeft Diksmuide in 2023 in petto

  maandag 9 januari 2023
  Aan de start van het nieuwe jaar blikken we graag vooruit op onze plannen en projecten. Focus ligt dit jaar op de stationsomgeving waar de werken voor een fietstunnel en de heraanleg van de stationsparking starten.
 • container met verkeersbord

  We renoveren binnenkort ons huis. Mogen we tijdens de afbraak een container langs de straatkant plaatsen?

  maandag 9 januari 2023
  Wie bouwt, renoveert of andere werken uitvoert moet vaak het openbaar domein gebruiken voor de plaatsing van een kraan, container, bouwmaterialen, etc. Zowel particulieren als bedrijven moeten een aanvraag indienen voor ze gebruikmaken van het openbaar domein.
 • rijbaan met bomen

  WERKEN AAN Diksmuide

  maandag 9 januari 2023
  In Diksmuide beweegt er altijd wel iets op het vlak van werkzaamheden. We geven je elke maand een overzicht van werken in opstart, uitvoering of afwerking.
 • Hogedruktrailer

  Extra proper openbaar domein dankzij aankoop hogedruktrailer

  vrijdag 23 december 2022
  Het lokaal bestuur van Diksmuide neemt een hogedruktrailer in gebruik. Die zal ze onder meer inzetten voor het reinigen en onderhouden van straatmeubilair, speeltoestellen, verkeerssignalisatie, verhardingen, …
1-5 Van 5