naar inhoud

Nieuws : Sportdienst

 • Alle berichten
 • lopers

  Start to Triathlon

  woensdag 6 juli 2022
  Altijd al eens het gevoel van een triatlon willen ervaren, maar durf je de sprong niet wagen? Neem deel aan de Mivos Start to Triatlon.
 • Sluitingsdagen

  Sluitingsdagen zwembad

  donderdag 30 juni 2022
  Zwembad De Pluimen is gesloten op maandag 11 juli (Feest van de Vlaamse Gemeenschap), donderdag 21 juli (Nationale feestdag), maandag 15 augustus (Hemelvaart), woensdag 31 augustus t.e.m. vrijdag 2 september (jaarlijks onderhoud).
 • Facebookpagina

  Volg jij onze Facebookpagina al?

  woensdag 29 juni 2022
  De Facebookpagina van Sportdienst Diksmuide nadert de kaap van 3.000 volgers. Het is dé manier om op de hoogte te blijven van last-minute aankondigingen en sportieve events. Facebook: Sportdienst Diksmuide
 • 4 mannen op het padelterrein

  Diksmuide in de ban van padel

  maandag 2 mei 2022
  Padelclub De Maene zag in oktober 2021 het levenslicht en heeft ondertussen al meer dan 180 leden uit Diksmuide en omstreken. Padel is een van de snelst groeiende sporten in België en zet wereldwijd mensen aan het sporten.
 • 4 personen als laureaten sportkampioen

  Diksmuidse sportkampioenen

  maandag 2 mei 2022
  Eind maart zetten we de Diksmuidse sportkampioenen van 2021 in de bloemetjes. Hoewel de looppiste, het zwembad of de grasmat hun geliefkoosde speelterrein is, ruilden de sportkampioenen hun favoriete omgeving even in voor het podium van CC Kruispunt.
 • Inschrijven zwemlessen

  Inschrijven zwemlessen 2022-2023

  vrijdag 1 april 2022
  Wil je jouw kind inschrijven voor de zwemlessen van het seizoen 2022-2023? Dat kan vanaf donderdag 19 mei om 19 uur via de webshop.
 • mountainbike in natuur

  MTB-parcours De Dijkenroute in Diksmuide krijgt upgrade

  dinsdag 18 januari 2022
  Het mountainbikeparcours ‘De Dijkenroute’ werd onlangs in een nieuw kleedje gestoken. Grootste wijziging is de stijging van het aantal kilometers waarbij het parcours nu ook het sportpark aandoet inclusief de uitdagende heuvels.
 • kinderen sport

  Vakantiekampen en jeugdvakantiemagazine

  dinsdag 18 januari 2022
  Het stadsbestuur stelt het vakantiekampprogramma voor 2022 voor. Dat bundelden ze zoals gebruikelijk in een uitgebreide brochure waarin je ook de externe kampjes terugvindt. We voorzien in totaal een kleine 600 plaatsen. Net zoals voorgaande jaren scoren de tienerkampen zeer goed. 
 • sporten volwassenen bal

  Verzilver je goede voornemens met een sportlessenreeks

  dinsdag 18 januari 2022
  Het sportseizoen ‘21-’22 zit in de helft. Met de start van het nieuwe jaar kun je je opnieuw aansluiten voor een reeks van 13 lessen. Wie sportieve voornemens heeft gemaakt heeft dus veel mogelijkheden én veel kans om deze waar te maken. Ook de zwemlessen zijn volop bezig en scoren goed.
 • speeltoestellen zwembad

  Slide & Splash in familiezwembad De Pluimen, ieder eerste weekend en 3de woensdag van de maand

  maandag 17 januari 2022
  Sommigen zullen hem ongetwijfeld al gespot hebben in het water: onze slide & splash! Voortaan kunnen bezoekers ieder eerste weekend en de derde woensdag van de maand genieten van deze opblaasbare attractie. Ook tijdens schoolvakanties zal je deze reus af en toe zien opduiken in het water.
 • Hanna Vandenbussche

  Hanna Vandenbussche aan het woord

  woensdag 12 januari 2022
  Veldloopster Hanna Vandenbussche combineert topsport met een leven als filosofe. De Diksmuidse bracht onlangs een boek uit waarin ze filosofeert over haar leven als atlete: ‘Het lot van Atalanta’.
 • Sportdienst Diksmuide

  Diksmuidse sportdienst wint allround Sportersbelevenmeeraward

  donderdag 6 januari 2022
  De Diksmuidse sportdienst sleept de allround sportersbelevenmeeraward van Sport Vlaanderen voor de provincie West-Vlaanderen in de wacht! We wonnen in de categorie middelgrote steden. Voor alle zes criteria konden we een project selecteren.
 • Triatlon Diksmuide

  Diksmuide wordt recreatieve triatlonstad

  vrijdag 15 april 2016
 • 10.000-stappenclash

  Doe mee aan de '10.000-stappenclash' en leid Diksmuide mee naar de overwinning

  vrijdag 15 april 2016
1-14 Van 14