naar inhoud

Nieuws : Sportdienst

 • Alle berichten
 • buitenkant zwembad Diksmuide

  #ClosingTheKupe

  maandag 1 juli 2019
  Spetterend afscheid van 45-jarig bestaan zwembad De Kupe. Met de komst van het nieuwe zwembad in sportpark De Pluimen gaat zwembad De Kupe zijn laatste dagen in. We sluiten het zwembad met een spectaculair driedaags programma.
 • zwemmer - loper - fietser

  MIVOS-triatlon op zondag 22 september

  maandag 1 juli 2019
  Het splinternieuwe sport- en zwembadcomplex De Pluimen is het decor voor de tiende editie van de MIVOS-triatlon. Dit sportevent is het uitgelezen moment om kennis te maken met de triatlonsport. Naast een 1/8ste triatlon voor starters is er een familietriatlon.
 • stappenclash

  Vierde editie stappenclash met recordaantal stappen per persoon

  woensdag 26 juni 2019
  Diksmuide nam voor de vierde keer op rij deel aan de stappenclash, georganiseerd door het LOGO Midden-West-Vlaanderen. We strandden op een negende plaats op vijftien deelnemers. Opvallende constatatie: het aantal stappen per persoon ligt beduidend hoger dan vorige jaren.
 • jongen met fiets

  Iron Boy & Girl 2019

  vrijdag 3 mei 2019
  Op woensdag 15 mei maken de jongeren van het secundair onderwijs opnieuw kennis met de triatlonsport. In en rond zwembad De Kupe werken de jongeren per graad een triatlon af met aangepaste afstanden. Deelnemers kunnen kiezen om individueel of in team deel te nemen.
 • Arthur met prijs

  Arthur Ayres wint wedstrijd jeugdvakantiemagazine

  dinsdag 19 februari 2019
  20 kinderen bezorgden de sportdienst het juiste antwoord van de wedstrijd in het jeugdvakantiemagazine en telden het correcte aantal vliegjes. Uit die 20 inzendingen pikte een digitale versie van ‘Rad van Fortuin’ een winnaar. Arthur Ayres, een 7-jarige spring-in-het-veld, is de gelukkige!
 • Sportdienst met Stijn Boussemaere

  Stijn Boussemaere koning fotowedstrijd sportdienst

  dinsdag 19 februari 2019
  Stijn Boussemaere en Kurt Lapere zijn de winnaars van de fotowedstrijd van de sportdienst. Het publiek mocht op Facebook stemmen op de geselecteerde beelden. Stijn kreeg de meeste duimpjes achter zijn foto, Kurt Lapere volgde op plaats twee én drie.
 • jogging dames

  Nieuwe sportclub: Run4ALL

  maandag 7 januari 2019
  Run4ALL is een gloednieuwe joggingclub in Diksmuide. Op 1 november schoot ze uit de startblokken en ondertussen telt ze al 26 leden.
 • nieuwe sportsite

  Subsidies voor verdere uitbouw sportpark De Pluimen

  dinsdag 9 oktober 2018
  Farys en TC De Maene dienden samen een subsidiedossier in bij Sport Vlaanderen voor de uitbouw van het sportpark De Pluimen. Het resultaat is een subsidie van 489.512 euro.
 • Triatlon Diksmuide

  Diksmuide wordt recreatieve triatlonstad

  vrijdag 15 april 2016
 • 10.000-stappenclash

  Doe mee aan de '10.000-stappenclash' en leid Diksmuide mee naar de overwinning

  vrijdag 15 april 2016
1-10 Van 10