naar inhoud

Nieuws : Sportdienst

 • Alle berichten
 • tijdelijke toegangsweg

  tijdelijke toegangsweg sporthal de pluimen

  dinsdag 14 mei 2019
 • jongen met fiets

  Iron Boy & Girl 2019

  vrijdag 3 mei 2019
  Op woensdag 15 mei maken de jongeren van het secundair onderwijs opnieuw kennis met de triatlonsport. In en rond zwembad De Kupe werken de jongeren per graad een triatlon af met aangepaste afstanden. Deelnemers kunnen kiezen om individueel of in team deel te nemen.
 • zwemster in zee

  Ook buiten beleef je meer

  maandag 29 april 2019
  Plezier maken, trainen, zweten, uitblazen in de zon en vooral: samen herinneringen maken…. Buiten sporten is zalig. Heb je al een ideale buitensport? Deel ons dan een leuke foto met de hashtag #ookbuitenbeleefjemeer
 • sportschoenen

  Doe mee aan de regionale stappenclash 2019

  donderdag 4 april 2019
  Met de stappenclash 2019 willen we in de maand mei met zoveel mogelijk mensen stappen zetten en deze registreren. Getriggerd door enkele mooie prijzen hopen we dat zoveel mogelijk Diksmuidelingen meestappen om Diksmuide naar de overwinning te voeren.
 • Arthur met prijs

  Arthur Ayres wint wedstrijd jeugdvakantiemagazine

  dinsdag 19 februari 2019
  20 kinderen bezorgden de sportdienst het juiste antwoord van de wedstrijd in het jeugdvakantiemagazine en telden het correcte aantal vliegjes. Uit die 20 inzendingen pikte een digitale versie van ‘Rad van Fortuin’ een winnaar. Arthur Ayres, een 7-jarige spring-in-het-veld, is de gelukkige!
 • Sportdienst met Stijn Boussemaere

  Stijn Boussemaere koning fotowedstrijd sportdienst

  dinsdag 19 februari 2019
  Stijn Boussemaere en Kurt Lapere zijn de winnaars van de fotowedstrijd van de sportdienst. Het publiek mocht op Facebook stemmen op de geselecteerde beelden. Stijn kreeg de meeste duimpjes achter zijn foto, Kurt Lapere volgde op plaats twee én drie.
 • Vakantiemagazine

  Start inschrijvingen vakantiekampen: 21 januari

  maandag 14 januari 2019
  Waar kunnen mijn kinderen heen tijdens de schoolvakanties? Het jeugdvakantiemagazine biedt voor veel ouders een antwoord op deze vraag en zorgt voor onvergetelijke vakanties voor de Diksmuidse jeugd. De brochure wordt in januari verspreid in alle Dikmuidse scholen.
 • Swiss jump

  Inspiratie voor je sportieve voornemens van 2019

  dinsdag 8 januari 2019
  2019 belooft een spannend jaar te worden voor de sportbeleving in Diksmuide met de bouw van een nieuw sportcomplex in de Pluimstraat. In afwachting van de opening kun je je sportieve voornemens al wat kracht bijzetten door deel te nemen aan de lessenreeksen.
 • jogging dames

  Nieuwe sportclub: Run4ALL

  maandag 7 januari 2019
  Run4ALL is een gloednieuwe joggingclub in Diksmuide. Op 1 november schoot ze uit de startblokken en ondertussen telt ze al 26 leden.
 • nieuwe sportsite

  Subsidies voor verdere uitbouw sportpark De Pluimen

  dinsdag 9 oktober 2018
  Farys en TC De Maene dienden samen een subsidiedossier in bij Sport Vlaanderen voor de uitbouw van het sportpark De Pluimen. Het resultaat is een subsidie van 489.512 euro.
 • Triatlon Diksmuide

  Diksmuide wordt recreatieve triatlonstad

  vrijdag 15 april 2016
 • 10.000-stappenclash

  Doe mee aan de '10.000-stappenclash' en leid Diksmuide mee naar de overwinning

  vrijdag 15 april 2016
1-12 Van 12