naar inhoud

Nieuws : Sportdienst

 • Alle berichten
 • mountainbike in natuur

  MTB-parcours De Dijkenroute in Diksmuide krijgt upgrade

  dinsdag 18 januari 2022
  Het mountainbikeparcours ‘De Dijkenroute’ werd onlangs in een nieuw kleedje gestoken. Grootste wijziging is de stijging van het aantal kilometers waarbij het parcours nu ook het sportpark aandoet inclusief de uitdagende heuvels.
 • kinderen sport

  Vakantiekampen en jeugdvakantiemagazine

  dinsdag 18 januari 2022
  Het stadsbestuur stelt het vakantiekampprogramma voor 2022 voor. Dat bundelden ze zoals gebruikelijk in een uitgebreide brochure waarin je ook de externe kampjes terugvindt. We voorzien in totaal een kleine 600 plaatsen. Net zoals voorgaande jaren scoren de tienerkampen zeer goed. 
 • sporten volwassenen bal

  Verzilver je goede voornemens met een sportlessenreeks

  dinsdag 18 januari 2022
  Het sportseizoen ‘21-’22 zit in de helft. Met de start van het nieuwe jaar kun je je opnieuw aansluiten voor een reeks van 13 lessen. Wie sportieve voornemens heeft gemaakt heeft dus veel mogelijkheden én veel kans om deze waar te maken. Ook de zwemlessen zijn volop bezig en scoren goed.
 • speeltoestellen zwembad

  Slide & Splash in familiezwembad De Pluimen, ieder eerste weekend en 3de woensdag van de maand

  maandag 17 januari 2022
  Sommigen zullen hem ongetwijfeld al gespot hebben in het water: onze slide & splash! Voortaan kunnen bezoekers ieder eerste weekend en de derde woensdag van de maand genieten van deze opblaasbare attractie. Ook tijdens schoolvakanties zal je deze reus af en toe zien opduiken in het water.
 • Zwembad De Pluimen

  Sluitingsdagen zwembad

  zondag 16 januari 2022
  Zwembad De Pluimen is gesloten op zondag 17 (Pasen) en maandag 18 april (paasmaandag), zondag 1 mei (Feest van de Arbeid), donderdag 26 mei (Hemelvaart), zondag 5 (Pinksteren) en maandag 6 juni (pinkstermaandag).
 • Hanna Vandenbussche

  Hanna Vandenbussche aan het woord

  woensdag 12 januari 2022
  Veldloopster Hanna Vandenbussche combineert topsport met een leven als filosofe. De Diksmuidse bracht onlangs een boek uit waarin ze filosofeert over haar leven als atlete: ‘Het lot van Atalanta’.
 • Sportdienst Diksmuide

  Diksmuidse sportdienst wint allround Sportersbelevenmeeraward

  donderdag 6 januari 2022
  De Diksmuidse sportdienst sleept de allround sportersbelevenmeeraward van Sport Vlaanderen voor de provincie West-Vlaanderen in de wacht! We wonnen in de categorie middelgrote steden. Voor alle zes criteria konden we een project selecteren.
 • voeten, sportschoene, benen

  Triatlon voor tieners vanaf 2022

  donderdag 9 december 2021
  TriZer, triatlonclub Diksmuide, gaat in 2022 van start met een jeugdwerking. “We willen leerlingen in de laagste jaren van het middelbaar ertoe aanzetten om te beginnen met triatlon.”
 • Familiezwembad De Pluimen

  200.000ste bezoeker familiezwembad De Pluimen in de bloemetjes gezet

  woensdag 8 december 2021
  Familiezwembad De Pluimen heeft vandaag de kaap van 200.000 bezoekers overschreden. Het stadsbestuur verraste Nele Lewyllie en haar zoon Pepijn als 200.000ste zwemmer met een 50-beurtenkaart en een dikke dankjewel voor hun komst.
 • Mutualiteitsattest

  Download je mutualiteitsattesten

  woensdag 3 november 2021
  Mutualiteitsattesten van jezelf of je kind kun je downloaden via de webshop: log in op je account, klik bovenaan op ‘mijn profiel - historiek en overzichten’, selecteer 'mijn activiteiten', vul de datums in en jouw attesten komen er onder zichtbaar.
 • vakantiekampen

  Lessenreeksen en vakantiekampen 2022

  woensdag 3 november 2021
  Voor de voorjaarslessenreeksen kun je vanaf maandag 10 januari 2022 om 19 uur inschrijven. Je kind inschrijven voor een vakantiekamp is mogelijk vanaf maandag 24 januari om 19 uur, dit via onze webshop.
 • jongen in zwembad met duikbril

  Sportdienst zet clubs in de kijker met nieuwe sportbrochure

  woensdag 22 september 2021
  De sportdienst van Diksmuide pakt naar aanleiding van de ‘Maand van de Sportclub’ uit met een nagelnieuwe brochure waarin alle sportverenigingen aan bod komen. De brochure bundelt maar liefst zo’n 60 sportclubs en laat je zowel in woord als beeld kennismaken met het ruime aanbod in onze stad.
 • Triatlon Diksmuide

  Diksmuide wordt recreatieve triatlonstad

  vrijdag 15 april 2016
 • 10.000-stappenclash

  Doe mee aan de '10.000-stappenclash' en leid Diksmuide mee naar de overwinning

  vrijdag 15 april 2016
1-14 Van 14