naar inhoud

Nieuws : Jeugddienst

 • Alle berichten
 • zon

  Vakantieprogramma zomer op punt

  zaterdag 10 augustus 2019
  Het programma voor de rest van de zomervakantie tijdens de speelpleinwerking ligt vast. Er werden extra activiteiten voorzien van maandag 12 tot en met woensdag 14 augustus. De laatste week van de vakantie sluit Zonnestraal de deuren. Op 26 en 27 augustus is er een extra vakantiekampje voorzien.
 • blokkot

  Blokkot tijdens de herexamens

  dinsdag 30 juli 2019
  Van dinsdag 28 juli tot 4 september kunnen studenten opnieuw terecht in het Blokkot om de herexamens voor te bereiden. OC Sint-Sebastiaan en klaslokalen van Kadens zijn elke dag open van 8 tot 22 uur.
 • schatkist met vlieg

  Schatten van Vlieg 2019, wat proef je in Diksmuide?

  dinsdag 4 juni 2019
  Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Diksmuide is ook dit jaar weer dé plaats om schatten te zoeken! Ga in het centrum op zoek naar de schatkisten van Vlieg en verken een verrukkelijk parcours.
 • groep kinderen op zonnestraal

  Speelpleinwerking Zonnestraal

  dinsdag 4 juni 2019
  Een enthousiaste groep vrijwillige animatoren zorgt op speelplein Zonnestraal iedere zomervakantie voor een uitdagend en gevarieerd spelaanbod voor kinderen van de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar.
 • team jeugdambassadeurs rond tafel

  Team jeugdambassadeurs gestart voor cultuur en vrije tijd!

  dinsdag 4 juni 2019
  Hoe maken we de bib, het CC en 4AD aantrekkelijker voor jongeren? Dat was de vraag waarmee zes studenten van Howest Brugge de straat op trokken. Acht jeugdambassadeurs nemen nu de fakkel over.
 • blokkot

  Blokkot mei-juni 2019

  woensdag 22 mei 2019
  De deuren van het BLOKKOT in OC Sint-Sebastiaan en in de kerk van Oudekapelle zijn weer open. Tot vrijdag 28 juni kunnen hogeschool- en universiteitsstudenten er elke dag tot 22 uur terecht om samen te studeren.
 • Spelen

  Maak van je straat een speelstraat

  vrijdag 22 maart 2019
  Wil je tijdens de zomervakantie je straat omtoveren tot een plaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen? Dit kan! Net zoals voorgaande jaren biedt het stadsbestuur de mogelijkheid om enkele straten tijdelijk in te richten als speelstraat.
 • taxi

  Project taxicheques Westhoek

  dinsdag 9 oktober 2018
  Het project taxicheques, vorig jaar opgestart in vier Westhoekgemeenten waaronder Diksmuide, wordt verdergezet. Jongeren tussen 16 en 25 jaar kunnen een pakket taxicheques ter waarde van 30 euro aankopen voor 10 euro.
1-8 Van 8