naar inhoud

Nieuws : Jeugddienst

  • Alle berichten
  • animatoren zonnestraal in zandbak

    Speelpleinwerking zoekt animatoren!

    zaterdag 30 maart 2024
    Als animator van de speelpleinwerking bezorg je kinderen een onvergetelijke zomer vol spelplezier en coole activiteiten. Je duikt de verkleedkoffer in en neemt de kinderen mee in een fantastisch verhaal.
  • spelende kinderen

    Speelstraatplezier

    zaterdag 30 maart 2024
    Een straat waar je veilig kan hinkelen, krijttekeningen kunt maken en ongestoord kan spelen? Dat kan! Een speelstraat is voorbehouden voor spelende kinderen en wordt (gedeeltelijk) afgesloten voor verkeer.
  • skatepark - beton

    Skaters hebben voortaan eigen stek op sportdomein De Pluimen

    zaterdag 16 maart 2024
    Skaters hebben voortaan hun vaste stek in Diksmuide. Op sportdomein De Pluimen is er nu een volwaardig skatepark van 600m² met verschillende elementen. Het lokaal bestuur investeerde in totaal zo’n 135.000 euro voor de aanleg van het park en de nodige omgevingswerken.
  • jongeren die elkaar vasthebben en we zien de rug

    Diksmuide krijgt een OverKop-huis

    zaterdag 17 februari 2024
    Jongeren kunnen binnenkort in Diksmuide terecht in een OverKop-huis. Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits maakte vandaag bekend dat onze stad één van de 23 Vlaamse en Brusselse gemeenten is die zo’n OverKop-huis krijgt.
  • student tussen stapels boeken

    Opnieuw blokkot tijdens kerstperiode

    vrijdag 22 december 2023
    De blokperiode komt steeds dichterbij. Voor wie studeren in groep beter lukt dan alleen op de kamer, opent de jeugddienst opnieuw het blokkot. Hogeschool- en universiteitsstudenten kunnen op verschillende locaties met het nodige comfort en wifi, in groep studeren.
  • Mieke

    Mieke werd onthaalouder na een carrièreswitch

    maandag 13 november 2023
    Mieke ruilde eind februari haar job in de thuiszorgsector in voor een job als onthaalhouder. Ze krijgt dagelijks een zestal kindjes over de vloer bij haar thuis in Beerst, waar ze woont met haar man en vier kinderen. “Ik ben nog steeds heel erg blij dat ik de ommezwaai heb gemaakt.”
1-6 Van 6