naar inhoud

Nieuws : Lokale economie

 • Alle berichten
 • Grote Markt Diksmuide

  Strategisch commercieel plan maakt werk van een aantrekkelijk Diksmuide

  maandag 7 november 2022
  De gemeenteraad keurde begin oktober het ‘strategisch commercieel plan’ goed. Dit plan legt de uitdagingen bloot voor de detailhandel in onze stad en formuleert 50 acties waarmee we werk willen maken van meer winkelplezier in Diksmuide.
 • streekproductenbox

  Nieuwe Diksmuidse streekproductenbox vol lokaal lekkers

  woensdag 2 februari 2022
  De stad Diksmuide en sociale onderneming De Groene Kans hebben de handen in elkaar geslagen om een streekproductenbox samen te stellen. Wie wil, kan voortaan een doos van 20, 30 of 45 euro vol lokaal lekkers bestellen. Leuk om te geven of gewoon om zelf van te genieten…
 • infofiche groeitrajecten DOEN in Diksmuide 15062021

  Diksmuide pakt leegstand in kernwinkelgebied aan

  dinsdag 6 juli 2021
  Het project om de leegstand in Diksmuide aan te pakken krijgt steeds verder vorm. Op 28 juni keurde de gemeenteraad een premiereglement goed waarbij de stad financiële ondersteuning biedt aan nieuwe ondernemingen binnen het kernwinkel- en het aanloopgebied.
 • Water en Vuur

  Sabayon XL

  woensdag 3 februari 2021
  Een jaar lang krijg je iedere maand een recept voorgeschoteld van een Diksmuidse kok. Elk recept bestaat voornamelijk uit streekproducten van Diksmuidse bodem. Zo zetten we letterlijk en figuurlijk onze heerlijke en kwalitatieve producten op de kaart.
 • shopping

  Doe een Diksmuidebon cadeau!

  woensdag 14 januari 2015
  Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor familie, vrienden, collega's,... maar je weet niet wat te geven? Met de Diksmuidebon zit je altijd goed.
1-5 Van 5