naar inhoud
krans met nummer 1

Wie wint de Cultuurprijs 2023?

08 mei
Dit najaar reikt de cultuurraad voor de vierde keer de Cultuurprijs uit. De prijs gaat naar een vereniging of persoon die zich inzet voor een boeiend en gevarieerd cultuuraanbod in onze stad.

Woon je in Diksmuide en/of heb je met jouw prestatie het culturele leven in Diksmuide een fikse boost gegeven? Zorgt jouw socio-culturele vereniging voor heel wat leven in de brouwerij?

Nomineer jezelf, een vereniging of iemand anders die volgens jou de cultuurprijs echt verdient. Bezorg je kandidatuur uiterlijk 1 juli. Vermeld naast een korte motivatie zeker ook de contactgegevens van de kandidaat. Mail je voorstel naar vrije.tijd@diksmuide.be of bezorg het op papier in CC Kruispunt, Maria Doolaeghestraat 2b. Een jury bestaande uit leden van de cultuurraad kiest vervolgens een laureaat uit alle kandidaturen. Het volledige reglement kan je opvragen via de cultuurdienst.

Op zondagvoormiddag 24 september maken we de winnaars bekend in de stadsschouwburg tijdens het openingsweekend van het nieuwe cultuurseizoen. De laureaat ontvangt een geldprijs van 300 euro en een kunstwerk van Diksmuids kunstenaar, Luc Famaey.

Meer info via CC Kruispunt, 051 79 32 50, vrije.tijd@diksmuide.be of Didier Vercooren, voorzitter Cultuurraad, 0497 19 22 69, didier.vercooren@hotmail.com.

Nieuwsoverzicht