naar inhoud
student tussen stapels boeken

Opnieuw blokkot tijdens kerstperiode

22 dec
De blokperiode komt steeds dichterbij. Voor wie studeren in groep beter lukt dan alleen op de kamer, opent de jeugddienst opnieuw het blokkot. Hogeschool- en universiteitsstudenten kunnen op verschillende locaties met het nodige comfort en wifi, in groep studeren.

Vanaf 18 december tot 31 januari organiseert het lokaal bestuur opnieuw een blokkot in OC Zonnestraal (24 plaatsen) en Kadens (54 plaatsen), en vanaf 8 januari ook in De Pluimen (15 plaatsen). Studenten kunnen er tussen 8 en 21 uur studeren, tenzij anders vermeld op www.diksmuide.be/jeugd.

De lokalen van Kadens kunnen enkel in de kerstvakantie gebruikt worden, daarom openen we na de kerstvakantie de polyvalente zaal op sportsite De Pluimen, om de plaatsen van Kadens op te vangen.

Studenten kunnen zich inschrijven via https://webshopdiksmuide.recreatex.be onder het luik ‘Blokkot’ (jeugddienst).

Ook de andere data en locaties voor schooljaar 2023-2024 liggen al vast:

  • Paasvakantie: 2 tot 14 april: OC Zonnestraal en Kadens
  • Examenperiode: 15 mei tot 30 juni: OC Zonnestraal, voetbalkantine De Pluimen, Polderhalle en kerk Oudekapelle (reserve)
  • Herexamenperiode: 29 juli tot 29 augustus: lokalen Kadens

Het blokkot is ondertussen een vast aanbod voor de studerende jeugd, nadat we op 26 mei 2015 voor het eerst een blokkot voor jongeren organiseerden, in het toenmalige schutterslokaal op de sportsite. Succes aan alle studenten met hun examens!

Meer info via de jeugddienst (K. Albertstraat 24, 051 79 32 70 of jeugd@diksmuide.be).

Nieuwsoverzicht