naar inhoud
Kind verf

Stadsbestuur gaat voor een Zot Zomerslot van de vakantie

05 aug
Kinderen uit het lager onderwijs zijn op 31 augustus welkom op en rond ontmoetingscentrum Ter Zaele in Beerst om de vakantie vol speelplezier af te sluiten. Zot Zomerslot is een gratis evenement, de kinderen zijn welkom tussen 10 en 16 uur.

Leuke activiteiten tussen 10 en 16 uur

Terwijl de vakantiekampen volop aan de gang zijn kijken we voorzichtig uit naar het einde van de vakantie. Maar voor de kinderen weer plaats nemen achter hun schoolbank mogen zij nog even alles geven! Zot zomerslot vindt plaats op woensdag 31 augustus tussen 10 en 16 uur. We voorzien voor elk kind wel wat: klimmuur, bumperbals, mocktails of fruitbrochettes maken, knutselen, duels, hindernissenbaan, fietsparcours, …

Schrijf je snel in

Zot Zomerslot is een gratis evenement voor kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Doe dit via https://webshopdiksmuide.recreatex.be/. Maak een gezinsaccount aan door je als ouder te registreren en je kind(eren) te koppelen onder jouw account. Op de homepagina kan je onder de knop 'Jeugddienst' klikken op 'Zot Zomerslot'. Daar kun je de inschrijving voltooien.

Praktisch ter plaatse

Meld je kindje(s) op 31 augustus aan via het onthaal aan het ontmoetingscentrum Ter Zaele. Van spelen krijg je veel dorst en honger. Voorzie zelf een picknick, voldoende drankjes en tussendoortjes.

Geen speelpleinwerking of andere kampen

Op woensdag 31 augustus kunnen de kinderen van de speelpleinwerking gewoon aansluiten bij het Zot Zomerslot. Net hetzelfde voor alle kinderen die genieten van de zomerkampen. 

Nog begeleiders nodig

Om alles in goede banen te leiden zoeken we nog vrijwilligers. Ben je 16 jaar of ouder en zie je het zitten om een oogje in het zeil te houden en activiteiten te begeleiden? Geef een seintje via 051 79 32 70 of jeugd@diksmuide.be.

Meer info

Meer info over het evenement vind je hier.

Nieuwsoverzicht