naar inhoud
podium ment tv

Tal van activiteiten laten Diksmuide bruisen deze zomer

07 jul
Het belooft opnieuw een spetterende zomer te worden in onze stad. Ontdek in deze zomerspecial wat er allemaal op til staat en stip jouw favoriete activiteiten alvast aan in je agenda.

Voor meer informatie over het programma kan je terecht op www.bezoekdiksmuide.be. Spot je een VLIEGJE? Dan weet je dat de activiteit gezinsvriendelijk is.

Zomeren in Diksmuide

De sport-, cultuur-, toerisme-, jeugd- en evenementendienst laten het opnieuw ‘Zomeren in Diksmuide’ met een mooi gratis activiteitenaanbod. Je kan je ook dit jaar verwachten aan een wekelijks stramien, waarbij we elke week anders invullen. Sport, cultuur, muziek, kinderactiviteiten, … Iedereen komt aan z’n trekken.

Zomerkermis 

Van vrijdag 15 juli tot en met donderdag 21 juli kan je opnieuw hengelen aan het viskraam, een ritje maken op de draaimolen of genieten van heerlijke oliebollen op de zomerkermis.

Ment TV Zomertour

Liefhebbers van het Vlaamse lied stippen maar beter maandag 4 juli in hun agenda aan, want dan komt Ment TV naar Diksmuide. Vanaf 18.30 uur kan je de ‘Vlaamse top 10’ live vanop de Grote Markt beleven. Ruim dertig topartiesten uit de Vlaamse muziekwereld overdonderen je met hun nieuwste hits.

Activiteitenkalender

Ook heel wat verenigingen, organisaties en andere partners staan klaar om jou een spetterende zomer te bezorgen. Verder in het stadsmagazine lijsten we op wat je deze zomer allemaal in en rond de stad kan beleven. Surf naar www.uitindiksmuide.be voor een volledig overzicht. Ook via https://www.bezoekdiksmuide.be/evenementen kan je heel wat evenementen terugvinden.

Nieuwsoverzicht