naar inhoud
Van zak naar bak

Brieven omschakeling afvalophaling IVVO verdeeld in onze stad

25 nov
Normaal heb je deze week een brief ontvangen van IVVO met daarin de mogelijkheid om je afvalcontainer aan te vragen. Vanaf 4 april schakelen we over naar een nieuw ophaalsysteem in containers.

Geef een seintje

Geef sowieso je keuze voor 12 december door, ook als je verder met afvalzakken wilt werken.
Een slot op je container raadt IVVO niet aan. Een container bestellen kun je via deze link: https://diksmuide.recytix.cloud/Rest2021/Login
 

Best geen slot

 
Een slot zorgt vaak voor problemen bij het ledigen. Het kost je €42,35 euro en kan niet overgeplaatst worden naar een andere container. Zie je echt dat er stelselmatig afval in je container komt die niet van jou is? Dan kun je nog altijd kiezen voor een slot. 
 

Geen brief ontvangen?

 
Heb je tegen 1 december geen brief ontvangen? Geef dan een seintje aan IVVO zodat zij dit in orde kunnen brengen: info@ivvo.be of via +32 57 21 41 60
 

Bekijk onze voorbeeldexemplaren

 
We stalden enkele voorbeeldexemplaren uit in het administratief centrum en stadhuis voor wie de grootte van de containers graag wil inschatten. Je mag aanbellen aan de gebouwen hiervoor.
 
Alle info over de omschakeling van zak naar bak vind je via https://www.diksmuide.be/thema/2370/van-zak-naar-bak
Nieuwsoverzicht
Sluiten

We werken enkel op afspraak

Door de strengere coronamaatregelen zijn de administratieve dienstverlening en het sociaal huis enkel open op afspraak.

Contacteer de betreffende dienst, neem contact op met ons centraal onthaal (051 79 30 00 of onthaal@diksmuide.be) of maak gebruik van het e-loket.

#samendoordewinter #zorgvoorelkaar