naar inhoud
Koop lokaal

Eindejaarsactie in teken van het klimaat en ‘koop lokaal’

15 nov
Tussen 1 en 31 december zijn je aankopen bij de Diksmuidse winkels veel waard, want dan is de eindejaarsactie er weer waarbij je heel wat leuke prijzen kunt winnen. De prijzenpot is dit jaar opgemaakt met de volle focus op het klimaat en op ‘koop lokaal’.

Lekkere streekproducten, leuke kledij, een creatief cadeautje, een goed boek of de laatste cd van Adele. We zijn verwend in onze stad met heel wat enthousiaste winkeliers en hun mooie winkels. Het concept van de eindejaarsactie is simpel. Per aankoopschijf van tien euro ontvang je een lotje. En met dit lotje maak je kans op één van de vele prijzen in onze prijzenpot.

Diksmuidse prijzenpot

Diksmuidebonnen staan dit jaar centraal in onze prijzenpot. De hoofdprijs is 500 euro Diksmuidebonnen per maand en dit één jaar lang. Zo bekom je een prijs van 6.000 euro die je overal in onze stad kunt besteden. Je ontvangt een lotje als je lokaal koopt en kunt een lokale prijs winnen. Een win-win voor jou en voor onze winkeliers! 

  • 500 euro aan Diksmuidebonnen per maand één jaar lang
  • 300 euro aan Diksmuidebonnen per maand één jaar lang
  • 200 euro aan Diksmuidebonnen per maand één jaar lang
  • 1 elektrische scooter
  • 1 elektrische fiets
  • 1 gewone fiets
  • Tal van Diksmuidebonnen

Bekijk de prijzen in de pop-upetalage

Alle prijzen zijn vanaf december uitgestald in de pop-upetalage op de Grote Markt 2. Bekijk gerust eens wat je allemaal kunt winnen voor je jouw shoptournée start!

 

Trekking winnaars

Als de coronamaatregelen het toelaten vindt op zondag 2 januari 2022 de Nieuwjaarsdrink plaats op de Grote Markt. Om 11 uur trekken we de winnende nummers. Misschien kun jij op dat moment al klinken op jouw mooie prijs!

Nieuwsoverzicht
Sluiten

We werken enkel op afspraak

Door de strengere coronamaatregelen zijn de administratieve dienstverlening en het sociaal huis enkel open op afspraak.

Contacteer de betreffende dienst, neem contact op met ons centraal onthaal (051 79 30 00 of onthaal@diksmuide.be) of maak gebruik van het e-loket.

#samendoordewinter #zorgvoorelkaar