naar inhoud
kerk oudekapelle

Bergruimte voor verenigingen - rondvraag

30 nov
Stad Diksmuide overweegt de inrichting van een bergruimte in de kerk van Oudekapelle. We polsen graag naar de noden van het verenigingsleven. Enquête verlengd tot 15/1/22.

Stad Diksmuide plant een gedeeltelijke herbestemming van de kerk van Oudekapelle. Het voorstel is om de kerkruimte deels in te richten als bergruimte voor verenigingen/organisaties.

Aan de buitenkant zou er niets veranderen waardoor de laad- en losmogelijkheid enigszins beperkt zal zijn. Zie de foto en het plan dat je kan downloaden op de rechterkant van deze pagina.

Om de noden te verzamelen, vragen wij aan alle verenigingen om deze bevraging in te vullen tegen 15 januari 22: https://nl.surveymonkey.com/r/CG6WCQD.

Afhankelijk van de resultaten zal het stadsbestuur overwegen om dit plan al dan niet uit te voeren. Het is dus van belang dat je de noden van jouw vereniging/club kenbaar maakt.

Nieuwsoverzicht
Sluiten

We werken enkel op afspraak

Door de strengere coronamaatregelen zijn de administratieve dienstverlening en het sociaal huis enkel open op afspraak.

Contacteer de betreffende dienst, neem contact op met ons centraal onthaal (051 79 30 00 of onthaal@diksmuide.be) of maak gebruik van het e-loket.

#samendoordewinter #zorgvoorelkaar