naar inhoud
Kickstart@Polderhalle

Kickstart@Polderhalle met Ertebrekers en Kurkdroog op 30 oktober

06 okt
Op zaterdag 30 oktober krijgt de Polderhalle zijn vuurdoop, dan trapt het stadsbestuur het feest op gang met Kickstart@Polderhalle. Niemand minder dan Ertebrekers staat op het podium voor een spetterend concert. Kurkdroog laat daarna het feest helemaal losbarsten met een heerlijke set.

Programma

20.30 uur         deuren open

21.00 uur         Ertebrekers

22.30 uur         Kurkdroog

De langverwachte opening van de tijdelijke evenementenhal Polderhalle dient zich dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen eindelijk aan. Het feest barst los op zaterdag 30 oktober met Ertebrekers en Kurkdroog. De Polderhalle is een tijdelijke oplossing voor het organiseren van fuiven tot de evenementenhal De Boterhalle is gebouwd. De totale kost voor de organisatie van Kickstart@Polderhalle wordt geraamd op 17.500 euro.

Herbruikbare bekers

Drankhandel Vandepitte uit Beerst zorgt voor de tapinstallaties en dranken. We serveren die avond geen sterke dranken. Om de afvalberg te sparen gebruiken we uitsluitend herbruikbare bekers die we afwassen.

Tickets kopen

Een ticket kost 8 euro (1,60 euro met het kansentarief van UiTPAS) in voorverkoop en 10 aan de deur. Daarin is ook één herbruikbare beker voorzien. Bezoekers kunnen gratis oordoppen krijgen als ze dat wensen. Vooraf kaarten kopen kan online via https://webshopdiksmuide.recreatex.be/, bij de jeugddienst (enkel cash geld) en CC Kruispunt (bancontact). Er zijn in totaal 500 kaarten ter beschikking. Wie binnen wil moet een geldig covid safe ticket kunnen voorleggen.

 

Verenigingen samenbrengen

De organisatie van het evenement heeft als bijkomend doel verenigingen samen te brengen. Vanuit dit idee schreven we alle jeugdverenigingen aan met de vraag tot samenwerking. Iedere vereniging kan enkele leden voorzien om te helpen bij de organisatie op de avond zelf. Ze krijgen hiervoor een centje voor hun clubkas. We delen de totale som van de drankopbrengst door twee. De ene helft verdelen we onder de verenigingen die meehelpen.

De kickstart is de officiële opening, maar een week daarvoor (zaterdag 23 oktober) vindt de fuif Colour of Love van Chiro Woumen plaats. 

Nieuwsoverzicht
Sluiten

Zin om bij de stad te komen werken?

Quote Hendrik vacatures Ontdek onze vacatures