naar inhoud
jongen in zwembad met duikbril

Sportdienst zet clubs in de kijker met nieuwe sportbrochure

22 sep
De sportdienst van Diksmuide pakt naar aanleiding van de ‘Maand van de Sportclub’ uit met een nagelnieuwe brochure waarin alle sportverenigingen aan bod komen. De brochure bundelt maar liefst zo’n 60 sportclubs en laat je zowel in woord als beeld kennismaken met het ruime aanbod in onze stad.

September is traditioneel ‘Maand van de Sportclub’ en dat laat de sportdienst niet onopgemerkt passeren. Om de sportclubs mee te ondersteunen bij hun heropstart na de verplichte coronastop, maakten ze werk van een uitgebreide brochure waarin alle sportclubs -van atletiek tot zwemmen- ruim aan bod komen.

Stevige sportgids

Het is een stevige sportgids geworden van zo’n veertig pagina’s, met niet enkel praktische info. Heel wat foto’s van de verschillende clubs in actie, afgewisseld met korte interviews en leuke quotes van lokale sportievelingen brengen het aanbod tot leven. De brochure is gedrukt op zo’n 750 exemplaren en onder meer te verkrijgen in sportcomplex De Pluimen, het stadhuis, bibliotheek, administratief centrum… Wie dus nog op zoek is naar een geschikte sport of club, weet dus waar de nodige inspiratie terug te vinden is.  

Breng je sportclub naar school

De sportdienst zet ook nog de hele maand september iedere dag sportclubs in de kijker op hun Facebookpagina om alle verenigingen beter te leren kennen. Als afsluiter roept de sportdienst alle sportieve leerlingen en leerkrachten ook op om woensdag 29 september mee te doen aan ‘Breng je sportclub naar school’ van Sport Vlaanderen en MOEV. Bedoeling is om massaal in de outfit van je favoriete sport(club) naar school te gaan.

Meer info:

Sportdienst Diksmuide
Pluimstraat 18
051 79 33 00
sportdienst@diksmuide.be

Nieuwsoverzicht