naar inhoud
Coronatest

Test- en triagecentrum nu in gewezen jongensschool Woumen

19 sep
Het test- en triagecentrum van Diksmuide is verhuisd van de site van het lokaal dienstencentrum Ten Patershove naar de gewezen jongensschool in Woumen (Woumenweg 311). Mensen die zich, op afspraak, moeten laten testen op het coronavirus kunnen dus voortaan daar terecht.

Nu de activiteiten in het lokaal dienstencentrum Ten Patershove opnieuw hernemen en heel wat lokalen dus terug bezet geraken, drong een verhuis van het test- en triagecentrum zich op. De gewezen jongensschool in Woumen, waar de Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB’s) eerder al gebruik van maakten voor collectieve testen, zal nu die functie overnemen.

Enkel locatie is veranderd

De volledige werking en het team van het test- en triagecentrum blijft onveranderd, enkel de locatie verandert dus. De gewezen jongensschool bevindt zich in de Woumenweg 311. Grote borden wijzen de mensen de weg. 

De organisatie en werking van het test- en triagecentrum is in handen van de huisartsenkring IJzerstreek & Westkust. De stadsdiensten zorgden voor de nodige logistieke ondersteuning en inrichting van het gebouw.  

Nieuwsoverzicht
Sluiten

Zin om bij de stad te komen werken?

Quote Hendrik vacatures Ontdek onze vacatures