naar inhoud
logo uitpas, vuurwerk, feesthoedjes 4 jaar

UiTPAS viert feest, geniet van het vrijetijdsleven met je UiTPAS

06 sep
Met je UiTPAS kan je punten sparen bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten. Die punten kan je vervolgens ruilen voor leuke voordelen. Punten sparen en ruilen kan in elke deelnemende gemeente, en is dus niet beperkt tot Diksmuide alleen.

Mensen die het financieel moeilijk hebben, hebben met hun UiTPAS bovendien recht op het kansentarief (80% korting) op heel wat vrijetijdsactiviteiten in de deelnemende Westhoekgemeenten.

Nog geen gebruiker? We zetten de voordelen van de UiTPAS nog even op een rij.

Punten sparen

Een duik in het zwembad, een concert in CC Kruispunt of je lidmaatschap bij je sportvereniging: het zijn maar enkele activiteiten waarmee je punten kan sparen. Spaar punten door je pas te scannen aan een UiTPAS-zuil of laat je vereniging weten dat je een UiTPAS hebt.

Punten omruilen

Een koffie in ldc Ten Patershove, een concertticket in CC Kruispunt, een zwembeurt, een yogamatje, … Je kan je punten omruilen tegen 33 verschillende voordelen in Diksmuide. Niet getreurd voor studenten die het merendeel van het jaar op kot vertoeven: ook in andere UiTPAS-steden kan je punten sparen én omruilen.

Meer uitleg nodig? Op dinsdag 7/9 vindt in ldc Ten Patershove (zaal Gerlacus) een gratis infosessie plaats over de UiTPAS van 14 tot 15 uur.

Vraag je UiTPAS aan in het stadhuis, Sociaal Huis of bij één van de vrijetijdsdiensten: € 5 (basisprijs), € 2 (-18) of gratis (UiTPAS kansentarief). Meer info via www.diksmuide.be/UiTPAS.

 

UiTPAS Westhoek bestaat 4 jaar, en dat vieren we met leuke extra’s!


Verjaardagsactiviteiten: met de UiTPAS eropuit

- Vrijdag 3/9: fitnessavond in sporthal De Pluimen

- Vrijdag 24/9 : theatervoorstelling Herbert Flack & Bob De Moor in CC Kruispunt

- Van 11 t.e.m. 15/10: gratis proeflessen van alle lessen in ldc Ten Patershove


Bij deelname aan één van de verjaardagsactiviteiten spaar je eenmalig 5 punten in één keer.

Zoek de Gouden UiTPAS

In september duiken 5 gouden UiTPASSEN op in Diksmuide. Iedereen die zo’n pas vindt wint 150 UiTPAS-punten en kan die naar eigen wens omruilen voor de Diksmuidse UiTPAS-voordelen. Hoe zo’n prijzenpakket eruit kan zien? We stelden een voorbeeldpakket samen.

- Drankbonnetje bij event

- Ticket CC Kruispunt

- Pakket buitenspelmateriaal

- Zwembeurt Pluimen

- Retro wenskaarten Westhoek

- Fotoboek Diksmuide

- Koffie in ldc Ten Patershove

= 150 punten

Speur je mee naar de gouden UiTPASSEN? Houd dan de Facebookpagina ‘Stad Diksmuide’ in de gaten in de week van 6 september.

Nieuwsoverzicht