naar inhoud
pexels lena helfinger

Stedelijk sportaanbod 2021-2022

06 sep
September vormt niet alleen het startschot van een nieuw schooljaar, maar ook de start van een nieuw sportseizoen en enkele sportieve evenementen. Ontdek het stedelijk sportaanbod en schrijf je zeker in, want… #sportersbelevenmeer #diksmuidemoves!

Sportevents in september

 Scholenveldloop woensdag 22 september                                                                                 Mivos triatlon zondag 26 september

Kostprijs en inschrijven

Start inschrijvingen

Vanaf 27 september kan jong en oud zich opnieuw uitleven tijdens de stedelijke sportlessen. Er is een reeks van 13 lessen in het najaar, een reeks van 13 lessen in het voorjaar of een volledig sportseizoen van 26 lessen aan een voordeelprijs. Op feestdagen en tijdens schoolvakanties vinden geen lessen plaats.

Tarieven

Sportreeks - 13 lessen (najaar of voorjaar) UiTPAS kansentarief
Jeugd – lestijd ≤ 1,5 uur € 40 € 8
Jeugd – lestijd ≥ 1,5 uur € 65 € 13
Volwassenen € 60 € 12
Sportseizoen - 26 lessen  
Jeugd – lestijd ≤ 1,5 uur € 70 € 14
Jeugd – lestijd ≥ 1,5 uur € 120 € 24
Volwassenen € 110 € 22

Inschrijven en betalen

Inschrijven kan vanaf vrijdag 10 september om 19 uur via https://webshopdiksmuide.recreatex.be. Log in of maak een account aan en kies de gewenste sportlessen voor het hele gezin. Je betaalt onmiddellijk online, ook als je recht hebt op het UiTPAS kansentarief.

Op www.diksmuide.be/sport vind je meer informatie over de webshop. Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op via sportdienst@diksmuide.be, 051 79 33 00 of kom langs in het sportcomplex.

SNS-pas 

Met de SNS-pas kunnen leerlingen van het secundair onderwijs na de schooluren sporten aan een spo(r)tprijs in Diksmuide en regio Westhoek. Meer info via www.sportnaschool.be, je sportleerkracht of de sportdienst.

Nieuwsoverzicht