naar inhoud
Onthaalruimte vaccinatiecentrum Diksmuide.JPG

De laatste kans voor je COVID-19 vaccinatie

24 aug
De vaccinatiecampagne in het centrum De Kupe zit er bijna op. Wie snel is, kan zich nog laten vaccineren. Iedereen komt in aanmerking, ook als je eerder het vaccin geweigerd hebt, of niet op je eerdere afspraak bent komen opdagen. De enige voorwaarden zijn dat je 12 jaar of ouder bent.

Je wil beide vaccins nog krijgen

Als je nog helemaal niet gevaccineerd bent, is de allerlaatste kans voor de eerste prik op woensdag 8 september. De tweede prik krijg je dan op woensdag 29 september.

 

Je bent niet gekomen voor je tweede vaccin

Als je eerder al je eerste vaccin kreeg, maar bijvoorbeeld door je vakantie niet bent gekomen voor je tweede prik, kun je die alsnog krijgen. Ook daarvoor is de laatste kans op woensdag 29 september.

Reserveer nu per telefoon

Dit zijn echt de allerlaatste prikdagen. Er is voor iedereen plaats, maar je moet wel zo snel mogelijk reserveren. Dat kan eenvoudig telefonisch bij het callcenter op het nummer 051 70 19 76. Zo krijg je meteen je afspraakmoment voor één of twee vaccinaties.

Vaccinatiegraad van meer dan 90% bij de volwassenen

Op dit moment zijn 78,11% van de inwoners, ofwel 13.134 Diksmuidelingen gevaccineerd tegen het coronavirus. Bekijken we het cijfer van de volwassen Diksmuidelingen, dan komen we aan een vaccinatiegraad van maar liefst 93,82%. De vaccinatiecampagne mogen we zeker geslaagd noemen.

Nieuwsoverzicht