naar inhoud
5 schaduwpersonen

Vacatures bij de stad

07 jul
We zijn op zoek naar jou!

Coördinator wonen en leefomgeving

Je coördineert de dienst wonen en leefomgeving, volgt het vergunningsbeleid op, evalueert de dossierbehandeling en levert beleidsinput. Je combineert vakkennis met een klantgerichte houding en bent een coach met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je durft knopen doorhakken. Je beschikt minstens over een bachelordiploma.

Coördinator publieke ruimte

In deze leidinggevende functie organiseer je het onderhoud en beheer van het openbaar domein. Je stuurt hierbij de teamleiders van de onderhoudsploegen aan en werkt hiervoor verregaand samen met verschillende stadsdiensten. Je beschikt minstens over een bachelordiploma.

 

Hoofdverpleegkundige/teamverantwoordelijke


Als enthousiaste hoofdverpleegkundige koppel je samen met je team optimale hulp en verzorging aan een aangenaam verblijf voor de bewoners van het woonzorgcentrum.

 

Diensthoofd organisatie


Organisatiebeheersing en beleidsadministratie staan centraal binnen deze ondersteunende functie. Dat gaat van het organiseren van transparante dossieropvolging, interne controlesystemen en informatieveiligheid tot de automatisering van procedures en registratiebeheer van briefwisseling. Je hebt een neus voor het uitpluizen van wetgeving, implementeert die in de organisatie en begeleidt medewerkers hierin. Je bent een goede teamspeler, maar ook een echte coach.

 

Technisch assistent magazijn

Als lid van het team magazijn ga je aan de slag in het magazijn en voor de dienst feestelijkheden. Je beheert het wagenpark, plaatst tijdelijke verkeersreglementen, volgt de aanvragen tot een parkeerverbod op en voert kleine herstellingswerken uit in het magazijn. Je bent flexibel en werkt nauwkeurig, veilig en zelfstandig. Je hebt materiaalkennis en kennis van de veiligheidsvoorschriften van machines en materialen. Een rijbewijs B is een pluspunt.

Gemeenschapswacht


Je vormt de schakel tussen burger en bestuur en streeft naar een aangename, propere en veilige stad. Inwoners en bezoekers vinden in jou een herkenbaar aanspreekpunt in het straatbeeld en kunnen bij je terecht met vragen. Je ondersteunt verschillende stadsdiensten en helpt mee het preventiebeleid uit te bouwen door te informeren, te sensibiliseren en te controleren.

Nieuwsoverzicht