naar inhoud
5 schaduwpersonen

Kom jij bij Stad Diksmuide werken?

02 aug
Op zoek naar een leuke job met toffe collega’s, flexibele werkuren, heel wat verlofdagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering én waarvoor je niet in de file hoeft te staan? Welkom in ons team!

Beleidsmedewerker welzijnsdienst

De welzijnsdienst staat garant voor een warm onthaal en een gerichte intake waarbij het recht op de lokale sociale voordelen wordt onderzocht, er informatie en advies wordt gegeven en/of er wordt doorverwezen naar de juiste instanties. De medewerkers helpen met allerhande administratieve formaliteiten; aanvraag studietoelage, moeilijkheden bij het invullen of begrijpen van formulieren. Je beschikt over een bachelordiploma. Solliciteren voor 23 augustus.

Coördinator Wonen en Leefomgeving

Je coördineert de dienst Wonen en Leefomgeving, volgt het vergunningsbeleid op, evalueert de dossierbehandeling en levert beleidsinput. Je beschikt minstens over een bachelordiploma. Solliciteren voor 23 augustus.

Kok(kin)

Woonzorgcentrum Yserheem is op zoek naar een enthousiaste kok die de maaltijden voor de bewoners en de bezoekers van het sociaal restaurant bereidt. Je kent de voedselveiligheidsnormen en kan de toestellen in een grootkeuken bedienen. Solliciteren voor 23 augustus.

Zorg- en verpleegkundige

Het woonzorgcentrum zoekt verpleeg- en zorgkundigen die graag met ouderen werken. Je beschikt over het juiste diploma en visum.

Bibliothecaris

Je bouwt mee aan de groei van de openbare bibliotheek en staat in voor de dagelijkse leiding. Je bent een teamspeler met passie voor boeken en informatie. Solliciteren voor 23 augustus.

Omgevingsambtenaar milieu

Als expert sta je in voor het milieutechnisch onderzoeken en adviseren van omgevingsvergunningsaanvragen en andere milieu- en ruimtelijke ordeningsdossiers. Je evalueert proactief de omgevingsvergunningen en vertaalt dit naar (milieu)beleidsdoelstellingen in het vergunningenbeleid. Je combineert vakkennis met een klantgerichte houding. Je bent een teamspeler en durft een standpunt innemen. Solliciteren voor 23 augustus.

Coach Organisatieontwikkeling

Je zorgt voor dossieropvolging, interne controlesystemen, informatieveiligheid en de automatisering van procedures. Je kent de wetgeving en helpt medewerkers bij de implementatie ervan. Solliciteren voor 23 augustus.

Technisch assistent begraafplaatsen

De dienst openbare ruimte is opgedeeld in 3 ploegen met elk een teamleider. Deze teamleider is je rechtstreeks leidinggevende en je werkt samen met de collega’s binnen je team. Jouw specialiteit als arbeider begraafplaatsen wordt vooral gebruikt voor het uitvoeren van begravingen. Solliciteren voor 23 augustus.

Meer info op www.diksmuide.be/vacatures, via personeelsdienst@diksmuide.be of 051 79 32 10. 

Nieuwsoverzicht