naar inhoud
Amy Verhaeven

Amy tekende nog tijdens haar studies een vast contract bij wzc Yserheem

09 jun
Amy Verhaeven is met haar 19 lentes een van de jongste werknemers in het woonzorgcentrum Yserheem, maar is er toch al een vertrouwd gezicht. Na een geslaagde stage, ging ze er in december 2018 aan de slag als jobstudente.

Amy woont in Keiem en zit momenteel in de laatste rechte lijn van haar studies in ’t Saam campus Cardijn voor het specialisatiejaar thuis- en bejaardenzorg/zorgkundige. Over haar toekomst hoeft ze zich geen zorgen te maken, want ze kreeg al de kans om een contract te tekenen en onmiddellijk na haar studies aan de slag te gaan in het woonzorgcentrum.

Niet getwijfeld


“Ik heb niet getwijfeld toen deze kans zich aanbood”, opent Amy. “Dat ik hier direct aan de slag kon, was doorslaggevend. Het grote voordeel is dat ik het reilen en zeilen ondertussen ken en ik leuke collega’s heb op wie ik kan rekenen. Ik heb hier al veel opgestoken. Tijdens mijn studies liep ik op verschillende plekken stage, maar nergens had ik hetzelfde gevoel als hier in het Yserheem.”

Werkzekerheid dicht bij huis, het was voor Amy de ideale combinatie. “Samen met mijn vriend zijn we op zoek naar een eigen stekje in Diksmuide en dan is een vast contract een grote plus. Geen gedoe met contracten van een half jaar en de onzekerheid of dat wel volstaat om een lening af te sluiten”, vervolgt ze.

Band


“Ondertussen heb ik niet enkel een band opgebouwd met de collega’s, maar ook met de bewoners. Wij staan door onze job als zorgkundige heel dicht bij de mensen. Door hen met de nodige zorg te omringen, krijgen we er heel veel voor terug en daar doe je het uiteindelijk voor”, besluit Amy.

Teken als zorg- of verpleegkundige voor WZC Yserheem en geniet van heel wat voordelen.
Ben je net als Amy op zoek naar een job, dicht bij huis en met de nodige werkzekerheid? Dan hebben we goed nieuws, want in WZC Yserheem zijn ze momenteel op zoek naar zorg- en verpleegkundigen. Bovendien hangen er ook heel wat voordelen samen met de job: - Je krijgt een contract voor onbepaalde duur;

- Al ergens anders relevante ervaring opgedaan? Al je opgebouwde anciënniteit komt in aanmerking;

- Je krijgt de nodige ondersteuning als je je wil specialiseren in een specifiek domein of andere loopbaanwensen hebt;

- Je kan gratis gebruikmaken van enkele sport@workmogelijkheden om in- en ontspanning mooi in balans te houden;

- Je kan rekenen op hospitalisatie- en collectieve pensioenverzekering en fietsvergoeding.

Heb je interesse en wil je meer weten? Surf dan naar www.diksmuide.be/vacatures voor alle info of contacteer de personeelsdienst via personeelsdienst@diksmuide.be - 051/79 32 10.

Nieuwsoverzicht