naar inhoud
Iepersteenweg - De Blankaart

Iepersteenweg afgesloten ter hoogte van Woumen/De Kippe en parking De Blankaart tussen 3 mei en 4 juni

26 apr
Vanaf maandag 3 mei voert een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhoudswerken uit op de Iepersteenweg (N369) in Houthulst ter hoogte van het slibbekken tussen Woumen en De Kippe en ter hoogte van de parking Blankaart. Het einde van de werken is voorzien tegen 4 juni.

Eerste fase
In een eerste fase, vanaf 3 mei tot vermoedelijk 15 mei, werkt de aannemer op de Iepersteenweg tussen de Wulvestraat en de Heugstraat. De rijweg wordt er volledig opgebroken en vernieuwd.

De omleiding voor doorgaand verkeer verloopt via de gewestwegen N35 via Klerken, N301 Houthulst en N313 Langemark-Poelkapelle naar de A19. Ook lokaal verkeer volgt best deze omleiding maar in Woumen krijgt lokaal verkeer de mogelijkheid om via de Sint-Pietersstraat en de Woumenstraat naar Jonkershove te rijden en  vervolgens via de Merkemstraat terug op de N369 te komen.

Fietsers kunnen het fietspad blijven gebruiken buiten de werkuren. Tijdens de werkuren is het aangewezen dat zij omrijden via de Heugstraat, Nieuwe Stedestraat en Wulvestraat.

Tweede fase
In een tweede fase, vermoedelijk vanaf 17 mei tot 4 juni, werkt de aannemer ter hoogte van de parking van de Blankaart. Ook daar wordt de rijweg volledig opgebroken en vernieuwd.

De omleidingen blijven dezelfde als in fase 1. Fietsers kunnen tijdens de werkuren omrijden via de Steenstraat. De parking zelf blijft in de mate van het mogelijke bereikbaar.

De laatste info over deze werken vind je terug op www.wegenenverkeer.be/diksmuide.

Nieuwsoverzicht