naar inhoud
Onthaalruimte vaccinatiecentrum Diksmuide.JPG

Nieuwe reservelijst vaccinatie voor Diksmuidse 40-plussers

20 apr
Eerstelijnszone Westkust en Polder lanceert een nieuwe reservelijst voor de vaccinaties in De Kupe. Deze keer is de lijst bestemd voor de Diksmuidse 40-plussers.

Opnieuw 1.000 uitnodigingen deze week

Deze week krijgen opnieuw 1.000 inwoners hun uitnodiging om zich over twee weken te laten vaccineren. Hiermee kregen nagenoeg alle 65-plussers in onze stad alvast hun uitnodiging waardoor een jongere doelgroep zich nu op de lijst kan plaatsen. Deze lijst is énkel bedoeld voor:

  • mensen geboren in 1981 of vroeger;
  • die hun officiële woonplaats hebben in Diksmuide;
  • die nog geen uitnodiging voor vaccinatie ontvangen hebben.

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=YODIDaUFf0qIIi8vaSRSBOujz78-WCdGksqFuhRHS9VUM1VHR1hST044RzdYN09NNTA2UU1QV1o0RCQlQCN0PWcu

Door in te schrijven op deze lijst, stel je je gegevens beschikbaar voor het vaccinatiecentrum De Kupe in Diksmuide. Wanneer mensen die werden uitgenodigd niet komen opdagen of wanneer er vaccins over zijn, kan het vaccinatiecentrum je zo op het laatste moment oproepen. Let wel! Deze lijst vervangt het reguliere systeem niet, en is slechts een aanvulling om snel te kunnen schakelen. Deze lijst zal enkel met dit doel gebruikt worden.

Geen garantie op snelle oproeping

Wanneer je je inschrijft zul je op basis van de door de overheid bepaalde voorrangsregeling opgeroepen kunnen worden. Inschrijven op de lijst is echter geen garantie op een snellere oproeping. De gegevens die we van je vragen zijn nodig om je snel en efficiënt te kunnen registreren in het systeem, en om op een eerlijke manier de prioriteiten te kunnen bepalen. 

Ouder dan 65 en deze week nog geen uitnodiging gekregen?

Heb je tegen 20 mei nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur een mailtje naar bieke.vanslembrouck@diksmuide.be of bel naar het callcenter van het vaccinatiecentrum op 051 70 19 76 zodat je zeker je uitnodiging krijgt.

Kun je mij schrappen van de lijst?

Mensen die zich registreerden op de reservelijst en ondertussen een officiële uitnodiging ontvangen voor vaccinatie kunnen zich terug laten schrappen van de lijst. Stuur hiervoor een mailtje naar corona@diksmuide.be of bel 051 79 30 00.

Klik op onderstaande link om je te registreren op de reservelijst of bel naar het centraal onthaal op 051 79 30 00!

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=YODIDaUFf0qIIi8vaSRSBOujz78-WCdGksqFuhRHS9VUM1VHR1hST044RzdYN09NNTA2UU1QV1o0RCQlQCN0PWcu

Nieuwsoverzicht