naar inhoud
Winkelen

Vul onze enquête over jouw winkelgedrag in

08 apr
Om de leegstand in onze stad grondig aan te pakken wil het stadsbestuur samen met studiebureau ABM meer inzicht verkrijgen in het winkelgedrag van de Diksmuideling. Ze lanceert daarom een enquête, die neemt slechts vijf minuten in beslag.

Ondernemers vormen dé ruggengraat van een levendige, actieve en hedendaagse stad. Met het project ‘DOEN in Diksmuide’ (Dynamisch Ondernemend en Economisch Netwerk) willen we de lokale economie en detailhandel in onze stad verder stimuleren. Vooraleer we een aantal gerichte acties kunnen uitwerken is het verkrijgen van inzicht in de kwalitatieve aspecten van ons kernwinkelgebied cruciaal.

Waar doe jij je inkopen?

Aan de hand van deze korte bevraging komen we meer te weten over het koop- en bezoekgedrag van onze inwoners. Respondenten kunnen aangeven welke aankopen ze in Diksmuide doen, en waarvoor ze verder rijden. Ze kunnen ook aangeven wat ze nog missen in het huidige winkelaanbod. De enquête neemt vijf minuten in beslag en kun je hier invullen: https://nl.surveymonkey.com/r/KoopgedragDiksmuide. Wie de vragenlijst liever fysiek invult kan een papieren exemplaar halen in het stadhuis op de Grote Markt.

Nieuwsoverzicht