naar inhoud
Onthaalruimte vaccinatiecentrum Diksmuide.JPG

Schrijf je in voor de reservelijst van vaccinatiecentrum De Kupe

23 mrt
We zijn gestart met het aanmaken van een reservelijst voor vaccinatiecentrum De Kupe. Mensen ouder dan 65 jaar kunnen zich inschrijven en worden gecontacteerd als er vaccins over blijken te zijn of als iemand niet komt opdagen. Klik op de link en vul het formulier in.

Deze lijst is énkel bedoeld voor mensen ouder dan 65 jaar die hun officiële woonplaats hebben in Diksmuide en nog geen uitnodiging voor vaccinatie ontvangen hebben. Door in te schrijven op deze lijst, stel je je gegevens beschikbaar voor het vaccinatiecentrum De Kupe in Diksmuide. Wanneer mensen die werden uitgenodigd niet komen opdagen of wanneer er vaccins over zijn, kan het vaccinatiecentrum je zo op het laatste moment oproepen. Lukt het op dat moment niet om snel naar het vaccinatiecentrum te komen? Dan bellen we gewoon iemand anders op de lijst. Let wel! Deze lijst vervangt het reguliere systeem niet, en is slechts een aanvulling om snel te kunnen schakelen. Deze lijst zal enkel met dit doel gebruikt worden.

Geen garantie op snelle oproeping

Wanneer je je inschrijft zul je op basis van de door de overheid bepaalde voorrangsregeling opgeroepen kunnen worden. Inschrijven op de lijst is echter geen garantie op een snellere oproeping. De gegevens die we van je vragen zijn nodig om je snel en efficiënt te kunnen registreren in het systeem, en om op een eerlijke manier de prioriteiten te kunnen bepalen. 

Kun je mij schrappen van de lijst?

Mensen die zich registreerden op de reservelijst en ondertussen een officiële uitnodiging ontvangen voor vaccinatie kunnen zich terug laten schrappen van de lijst. Stuur hiervoor een mailtje naar corona@diksmuide.be of bel 051 79 30 00.

Klik hier om je te registreren op de reservelijst of bel naar 051 79 30 00! 

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=YODIDaUFf0qIIi8vaSRSBOujz78-WCdGksqFuhRHS9VUNTJKQjVZSE5HOTUxRTkxRFg2MzFJOUcwQiQlQCN0PWcu 

Nieuwsoverzicht