naar inhoud
4 volwassenen op de fiets en 1jongen op zijn step, 3 windmolens op de achtergrond

Schrijf je nu in! 9de groepsaankoop groene stroom en gas

07 jan
Tot en met 11 februari kan je je vrijblijvend inschrijven voor de negende groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen.

Op 12 februari organiseert de provincie een veiling waarop de deelnemende energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een eenjarig contract voor elektriciteit en/of gas. Uiterlijk op 28 februari krijg je van de provincie een persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige bod doet. Aanvaard je het aanbod? Dan begeleidt de provincie je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract.

Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig. Doe daarom mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter milieu.

Ook als je eerder voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan je besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en -contract veranderen.

Wil je je inschrijven of heb je graag meer informatie? Surf naar www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop of bel 0800 18 711.

Nieuwsoverzicht