naar inhoud
oud zwembad

CC Kruispunt verhuist (voor even)

06 okt
Het bleef lange tijd zeer stil in de schouwburg, en dat zal ook nog even zo blijven. Door de geldende afstandsregels blijft de zaal gesloten tot het einde van het jaar, en maken we van de gelegenheid gebruik om CC Kruispunt na 30 jaar een grondige opfrisbeurt te geven.

MAKE-OVER

We voorzien de schouwburg dit najaar van een nieuw podium, nieuwe theaterstoelen, nieuwe tapijten en nieuwe wandbekleding. Ook de foyer krijgt een nieuwe look. In januari ben je opnieuw welkom in je vertrouwde stek.

NAJAARSPROGRAMMA

Geen zaal = geen programma? Absoluut niet. Ook in het najaar staan we klaar om je cultureel te verwennen. Het gevarieerde programma vind je hiernaast.

Dit najaar kan je tickets enkel vooraf bestellen via mail, telefoon of via deze link: https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=5636. Er is voorlopig geen abonnementsverkoop of kassaverkoop tijdens de voorstelling. De voorverkoop start op 21 september om 9 uur. Snel beslissen en reserveren is de boodschap, de plaatsen zijn beperkt.

POP-UP CC DE KUPE

Aangezien de schouwburg gerenoveerd wordt moesten we uitwijken naar een nieuwe locatie. De zoektocht leidde het cultuurteam naar een bijzonder unieke locatie in het hart van de stad: zwembad De Kupe.

We heten je dit najaar voor alle voorstellingen welkom in het voormalig zwembad! Een fantastische plek die je voorstelling ongetwijfeld nog net dat tikkeltje mooier zal maken.

Pop-up CC De Kupe
Laure Fredericqlaan 15
051 79 32 50
info@cckruispunt.be 

Volg ons via de gloednieuwe Facebookpagina CC Kruispunt Diksmuide om op de hoogte te blijven van lastminutewijzigingen en -updates.

Nieuwsoverzicht