naar inhoud
Stuivekenskerke centrum

Herstellingen kasseiweg Stuivekenskerke centrum

08 sep
De kasseien in het centrum van Stuivekenskerke krijgen vanaf woensdag 9 september een opfrisbeurt. De werken verlopen in drie fases en zouden tegen eind oktober afgerond moeten zijn. De Kasteelhoevestraat zal een kleine maand volledig onderbroken zijn.

Aannemer 'Donck grondwerken' zal in opdracht van Stad Diksmuide ook de slechte stukken weg in het centrum aanpakken en de vulling tussen de kasseien heropvoegen. Timing
De timing van de verschillende fases in het centrum ziet er als volgt uit:  • Fase 1 (kant oneven huisnummers Viconiastraat tot aan de kant van de Stuivekenskerkestraat 4)
    Start op woensdag 9 september en terug berijdbaar vanaf woensdag 30 september.  • Fase 2 (stuk Kasteelhoevestraat vanaf Viconiastraat tot aan de Kasteelhoeve Viconia)
    Start op woensdag 16 september en terug berijdbaar vanaf woensdag 14 oktober.  • Fase 3 (kant even huisnummers Viconiastraat tot aan het einde van de kasseiweg in de Stuivekenskerkestraat langs de kant van café ‘In de Vicogne’)
    Start op woensdag 30 september en terug berijdbaar vanaf woensdag 28 oktober.Hinder
Het verkeer kan tijdens fase 1 en fase 3 beurtelings blijven passeren en dat kan dus soms voor enige hinder zorgen. Tijdens fase 2 zal de Kasteelhoevestraat vanaf  het centrum tot aan Kasteelhoeve Viconia volledig onderbroken zijn.

Nieuwsoverzicht