naar inhoud
schrijfster Maja Vermeulen

Stadsgenoot Maja Vermeulen brengt tweede boek uit

02 jul
Overdag geeft Maja Vermeulen les in het eerste leerjaar, ’s avonds duikt ze als auteur de wereld van mythische wezens, tijdreizen en andere fantasiefiguren in. Haar tweede boek ‘Magische redding’ ligt sinds mei in de boekenwinkels.

Het boek is het tweede deel van de trilogie ‘Heksenzielen’, een spannende reeks over magie, vriendschap en heksen. “Ik was altijd al creatief, als kind tekende ik heel veel. Toen ik wat ouder was begon ik mijn ideeën ook in tekst uit te werken, en was ik na het werk altijd wel een uurtje hersenspinsels aan het uittikken.” 

Die creativiteit levert op, want Maja heeft ondertussen twee fantasyboeken gepubliceerd. “Volgend jaar komt het derde en laatste deel van de Heksenzielentrilogie uit. Ik heb al heel wat ideeën voor hierna. Het wordt sowieso een verhaal met mythische wezens of een thriller. Die genres lees ik het liefst en daar kan ik het best mijn creativiteit in kwijt.

Fans van fantasy kunnen het boek bestellen via www.majavermeulenwriter.weebly.com of langsgaan bij de Standaard Boekhandel in de Generaal Baron Jacquesstraat.

KORT


Maja Vermeulen

Woont in de Roggestraat in het stadscentrum met Bart, Kasper en Aaron

Juf in basisschool W’ijzer

Gek op fantasy, lezen, schilderen en praten

 Instagram en Facebook: majavermeulenwriter

www.majavermeulenwriter.weebly.com

Nieuwsoverzicht