naar inhoud
zoekende persoon

Vacature coördinator bovenlokale cultuurwerking

28 jan
De Dienstverlenende Vereniging Westhoek is op zoek naar een coördinator bovenlokale cultuurwerking voor de intergemeentelijke samenwerking Cultuuroverleg IJzervallei.

Als coördinator bovenlokale cultuurwerking kom je terecht binnen de Dienstverlenende Vereniging Westhoek (DVV Westhoek). Dit is een samenwerkingsverband van 17 gemeenten en de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) en heeft als doel zo veel mogelijk drager te zijn van bestaande en nieuwe intergemeentelijke samenwerkingen. Doordat de vereniging over een eigen rechtspersoonlijkheid beschikt kan ze ook projecten ontwikkelen, optreden als werkgever voor gedeelde tewerkstelling van specifieke medewerkers, enz.

Als coördinator bovenlokale cultuurwerking ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het cultuurbeleidsplan van cultuuroverleg Ijzervallei, de culturele intergemeentelijke samenwerking tussen de gemeenten Alveringem, Diksmuide, Houthulst en Lo-Reninge.

1 Functiebeschrijving

In bijlage: de functiebeschrijving coördinator bovenlokale cultuurwerking.

Plaats van tewerkstelling is Diksmuide, Woumenweg 100.

2 Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

-  Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of bent gelijkgesteld door ervaring.

-  Je bent geïnteresseerd in cultuur in de brede zin.

-  Je bezit een rijbewijs B é beschikt over een wagen

-  Je gedrag is in overeenstemming met onze deontologische waarden en de eisen van de functie. Het passende gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister dat niet ouder mag zijn dan drie maanden bij aanwerving.

3 Ons aanbod

-  Een halftijdse functie (60% - 22u48) via contract voor onbepaalde duur, met een loon niveau volgens de graad IB van het personeelsstatuut van de DVV Westhoek en rekening houdend met je werkervaring.

-  Verschillende extralegale voordelen zoals onder meer vakantiegeld, eindejaarspremie, maaltijdcheques, pensioenplan, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, tussenkomst in de kosten van het openbaar woon-werkverkeer.

-  Je komt terecht in een dynamisch team en een aangename werksfeer.

4 De aanwervingsprocedure

De procedure bestaat uit verschillende stappen waarbij je telkens geslaagd dient te zijn. Vooropgestelde timing:

-  Periode voor kandidaatstelling: tot en met 10 februari 2020

-  Schriftelijke thuisproef die toegelicht wordt op een mondeling gesprek met een jury – in de kantoren van de Dienstverlenende Vereniging Westhoek: Woumenweg 100 – 8600 Diksmuide

Uit de rangschikking van de geslaagde kandidaten stelt de raad van bestuur één kandidaat aan in een contract van onbepaalde duur, en volgens het diploma in de graad IB overeenkomstig het administratief en geldelijk statuut van Dienstverlenende Vereniging Westhoek. De overige geslaagde kandidaten worden opgenomen in een werfreserve.

5 Kandidaatstelling

Kandidaturen, met motivatiebrief, cv, kopie van diploma en recent uittreksel uit het strafregister, dienen ons te bereiken uiterlijk op 10 februari 2020 en worden gericht aan:

Dienstverlenende Vereniging Westhoek

T.a.v. Dieter Hoet

Algemeen coördinator

Woumenweg 100

8600 Diksmuide

Of aan dieter.hoet@dvvwesthoek.be

Je ontvangt feedback over je deelname na afsluiten van de periode voor kandidaatstelling.

Nieuwsoverzicht