naar inhoud
Ontmoetingscentrum

Opening nieuw ontmoetingscentrum Woumen

01 okt
’t is feest! Het nieuwe ontmoetingscentrum van Woumen is zo goed als klaar. De cultuurraad sluit bij dit feest aan en koos het oc als locatie voor de uitreiking van de derde prijs voor cultuurverdienste. Op zondag verzorgen de verenigingen van Woumen een ludieke happening.

Zaterdag 12 oktober, 19 uur

Al voor de derde keer reikt de Cultuurraad de prijs voor cultuurverdienste uit. Iedereen kon een persoon of organisatie nomineren. Een deskundige jury koos de winnaar. De uitreiking vindt plaats in het gloednieuwe ontmoetingscentrum van Woumen. Aansluitend op de voorstelling van de genomineerden en de bekendmaking van de winnaar volgt een receptie met muzikale animatie.

 

Zondag 13 oktober, vanaf 14 uur

Ludieke happening met onder meer begeleide rondleidingen, een open repetitie van de fanfare, een gezellige bar met happy hour en een samenzangmoment met Allez, chantez (15 – 16 uur):

Twee gekke professoren kunnen enkel met behulp van kinderen, ouders en grootouders hun zelfgemaakte liedjesbank SuperSongSlurper doen werken! Uit volle borst meezingen is de opdracht. Er is maar één gouden regel: talent hebben hoeft niet, goesting wel. Dus, jong en minder jong, laat je op sleeptouw nemen.

 

De omgevingswerken rond het gebouw zullen tijdens dat weekend nog niet helemaal af zijn. We zorgen voor een veilige en comfortabele tijdelijke toegang.

 

i cc Kruispuntinfo@cckruispunt.be, 051 79 32 50

Nieuwsoverzicht