naar inhoud
Suez

BELANGRIJK! GFT-ophaling start tijdelijk om 4 uur 's morgens

04 sep
Ook de komende weken zal de GFT-ophaling op vrijdag om 4 uur starten in plaats van om 6 uur. Zet dus je GFT-container op donderdagavond al buiten.

Eén van de ophaalwagens van de firma Suez was enkele weken geleden betrokken bij een ongeval. Ze moeten daarom om organisatorische redenen de ophaling vroeger starten.

 

Welke zones? 

De diftarinzameling kan verzekerd worden door in twee ploegen te rijden met één voertuig. De gft-ophaling zal hierdoor vroeger aanvangen om 4 uur (vertrek depot Gistel). Deze regeling is zowel van toepassing op zone 1 ( Diksmuide centrum, Esen en Woumen) als voor zone 2 (overig grondgebied van Diksmuide). De firma hoopt vanaf 27 september terug te kunnen overstappen naar de vroegere regeling. Ze houden ons op de hoogte. 

 

Zet je GFT-container de avond voordien buiten

We vragen aan alle inwoners die gebruikmaken van de GFT-ophaling om hun GFT-containers op donderdagavond buiten te plaatsen. Dit is trouwens steeds een goed idee. De firma Suez en het stadsbestuur verontschuldigen zich voor dit tijdelijk ongemak. Vertel het zeker door aan buren en vrienden. 

De afvalkalender kan je altijd online raadplegen.

Nieuwsoverzicht