naar inhoud
Suez

BELANGRIJK! GFT-ophaling start om 4 en niet om 6 uur ’s morgens

10 aug
De firma Suez laat weten dat ze om organisatorische redenen verplicht is om de GFT-ophaling op vrijdag te vervroegen van 6 naar 4 uur ’s morgens. Deze wijziging komt er door het uitvallen van één van de ophaalwagens, uitgerust met een computerprogramma en een specifiek laadsysteem, in een ongeval.

 

 

Welke zones? 

De diftarinzameling kan verzekerd worden door in twee ploegen te rijden met één voertuig. De gft-ophaling zal hierdoor vroeger aanvangen om 4 uur (vertrek depot Gistel). Deze regeling is zowel van toepassing op zone 1 ( Diksmuide centrum, Esen en Woumen) als voor zone 2 (overig grondgebied van Diksmuide). De firma hoopt vanaf half september terug te kunnen overstappen naar de vroegere regeling. Ze houden ons op de hoogte. 

 

Zet je GFT-container de avond voordien buiten

We vragen aan alle inwoners die gebruikmaken van de GFT-ophaling om hun GFT-containers op donderdagavond buiten te plaatsen. Dit is trouwens steeds een goed idee. De firma Suez en het stadsbestuur verontschuldigen zich voor dit tijdelijk ongemak. Vertel het zeker door aan buren en vrienden. 

Nieuwsoverzicht