naar inhoud
zon

Vakantieprogramma zomer op punt

10 aug
Het programma voor de rest van de zomervakantie tijdens de speelpleinwerking ligt vast. Er werden extra activiteiten voorzien van maandag 12 tot en met woensdag 14 augustus. De laatste week van de vakantie sluit Zonnestraal de deuren. Op 26 en 27 augustus is er een extra vakantiekampje voorzien.

Vakantiekamp op 26 en 27 augustus

Heb je zin om op het einde van de zomer nog wat te sporten, dansen, springen? Schrijf je dan in voor een leuk kampje van 26 tot 27 augustus. Want kleuters kunnen nog een keer schitteren in een heuse ‘minishow’ en lagereschoolkinderen kunnen zich uitleven met verschillende turnvormen in ’Gym for fun’. Inschrijven kan via https://diksmuide.ticketgang.eu/.

 

Voor het eerste kind betaal je 30 euro, voor het 2de kind van hetzelfde gezin 25 euro. De activiteiten vinden plaats in sporthal De Pluimen van 8.30 tot 16.30 uur. Er is aansluitend opvang voorzien van 7.30 tot 8 uur en van 16.30 tot 17.30 uur. Dit kost €5 per kind.

 

Programma tussen 12 en 14 augustus

Van maandag 12 t.e.m. woensdag 14 augustus werkt speelpleinwerking Zonnestraal vzw opnieuw samen met de stedelijke jeugddienst om een extra activiteitenaanbod te voorzien. De extra activiteiten worden gratis aangeboden.  

  • Maandag 12 augustus is er een nieuwe editie van de succesvolle springkastelendag met tal van nieuwe attracties zoals de Vulcano Climbing wall, de Jungle Fun en een mega groot piratenschip! In de namiddag kunnen de kinderen stipschilderijen maken.

 

  • Dinsdag 13 augustus voorzien we de filmSammy's avonturen - de geheime doorgang’ in cc Kruispunt voor de +6-jarigen van 10 tot 11.30 uur. Voor de kleuters richten we een heuse bioscoop in op domein zonnestraal met een aangepaste film. In de namiddag gaan we op uitstap naar het Kakelend Kippenmuseum van 13 tot 16.15 uur.

 

  • Op woensdag 14 augustus gaan we in de voormiddag zwemmen in het legendarische zwembad De Kupe. In de namiddag voorzien we tal van groepsspelen waaronder dassenroof en levend stratego.

 

Voor meer info:

Jeugddienst

Koning Albertstraat 24

051 79 32 70

jeugd@diksmuide.be

Nieuwsoverzicht