naar inhoud
huis

Aanwerving renovatiecoach Energiehuis DVV Westhoek

04 jul
De Dienstverlenende Vereniging (DVV) Westhoek werft een RENOVATIEBEGELEIDER ENERGIEHUIS DVV WESTHOEK aan. De medewerker zal particulieren uit de Westhoek die hun woning renoveren ondersteunen en bijstaan in het doorlopen van een renovatieproces.

 

1 Functiebeschrijving

In bijlage: de functiebeschrijving Renovatiebegeleider Energiehuis DVV Westhoek. Plaats van tewerkstelling is Diksmuide, Woumenweg 100.

 

2 Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of je beschikt over een equivalent aan ervaring in de hierna vermelde domeinen.

Je hebt ervaring met woningrenovaties, energetische aspecten van woningen of de bouwsector.

Je bezit een rijbewijs B é beschikt over een wagen

Je gedrag is in overeenstemming met onze deontologische waarden en de eisen van de functie. Het passende gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister dat niet ouder mag zijn dan drie maanden bij aanwerving.

 

3 Ons aanbod

Een voltijdse functie via contract voor onbepaalde duur, met een loon niveau volgens barema B11 van het personeelsstatuut van de DVV Westhoek en rekening houdend met je werkervaring. Deze functie betreft de invulling van een tijdelijk gesubsidieerd project dat loopt tot eind 2021, mogelijk verlengbaar.

Verschillende extralegale voordelen zoals onder meer vakantiegeld, eindejaarspremie, maaltijdcheques, pensioenplan, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, tussenkomst in de kosten van het openbaar woon-werkverkeer.

Je komt terecht in een dynamisch team en een aangename werksfeer.

 

4 De aanwervingsprocedure

 

De procedure bestaat uit verschillende stappen waarbij je telkens geslaagd dient te zijn. Vooropgestelde timing:

Periode voor kandidaatstelling: tot en met 31 augustus 2019

Schriftelijke selectieproef op 4 september 2019 van 18u tot 20u, die toegelicht wordt op een mondeling gesprek met een jury op 12 september 2019 tussen 18u en 20u – in de kantoren van de Dienstverlenende Vereniging Westhoek: Woumenweg 100 – 8600 Diksmuide

Uit de rangschikking van de geslaagde kandidaten stelt de raad van bestuur één kandidaat aan in een contract van onbepaalde duur, en volgens het diploma in functiegroep "renovatiebegeleider" (bachelor) overeenkomstig het administratief en geldelijk statuut van Dienstverlenende Vereniging Westhoek. De overige geslaagde kandidaten worden opgenomen in een werfreserve.

 

5 Kandidaatstelling

 

Kandidaturen, met motivatiebrief en cv, dienen ons te bereiken uiterlijk op 31 augustus 2019 en worden gericht aan:

 

Dienstverlenende Vereniging Westhoek

T.a.v. Dieter Hoet

Algemeen coördinator

Woumenweg 100

8600 Diksmuide

Of aan dieter.hoet@dvvwesthoek.be

 

 

Nieuwsoverzicht