naar inhoud
buitenkant zwembad Diksmuide

#ClosingTheKupe

01 jul
Spetterend afscheid van 45-jarig bestaan zwembad De Kupe. Met de komst van het nieuwe zwembad in sportpark De Pluimen gaat zwembad De Kupe zijn laatste dagen in. We sluiten het zwembad met een spectaculair driedaags programma.

Programma

Een boordevol programma voor zowel jong als oud! Geniet van leuke initiaties, opblaasbare toestellen, muziek en nog veel meer in deze unieke driedaagse.

Het volledige programma staat nog niet 100% vast, maar we kunnen al enkele zaken verklappen. Staat sowieso op de agenda: lasershooten, Movie@DeKupe, swimming dinner, retro-party en een speelparadijs voor kinderen. Updates vind je binnenkort terug op de website of op de Facebookpagina van de sportdienst ‘Sportdienst Diksmuide’. Voor sommige activiteiten is het aantal plaatsen beperkt.

 Tijdens deze driedaagse zal er ook een tijdlijn hangen in het zwembad met allerlei leuke feiten en weetjes over de geschiedenis van De Kupe.

 

Take a picture!

Maak tijdens deze unieke driedaagse een ludieke foto voor het speciale fotobord en post die op Facebook of Instagram met de hashtag #closingthekupe. De tofste foto krijgt de eindprijs.

 

Wanneer?

We starten op vrijdag 30 augustus in de vroege vooravond. We gaan verder op zaterdag 31 augustus en eindigen op zondag 1 september.

 

Openingsuren

De openingsuren van het zwembad zullen afwijken van de normale openingsuren in de zomer. Je zal ze vinden op de site of aan de inkombalie van het zwembad.

 

 

i

Sportdienst

Pluimstraat 18

051 79 33 00

sportdienst@diksmuide.be

Facebook ‘Sportdienst Diksmuide’

 

Nieuwsoverzicht