naar inhoud
Verkeerspark@markt

Verkeerspark@markt

01 jul
Op de eerste zondag van juli en augustus toveren we de Grote Markt om tot een heus verkeerspark.

Haal je fiets, go-cart, step en alles wat rolt en rijdt vanonder het stof en kom naar de Grote Markt voor een rondje op het verkeerspark. Van ronde punten tot verkeerslichten en eenrichtingsstraten, alles zit erin verwerkt om je klaar te stomen voor het echte werk. Spelend leren kan telkens van 10 tot 17 uur. Heb je zelf geen fiets ter beschikking? Geen probleem, je kan een fiets of go-cart gebruiken van de stad!

 

Fietsgraveringen
Een nieuwe fiets? Of is het er gewoon nog nooit van gekomen? Laat hem dan graveren! Aan de hand van je rijksregisternummer op je identiteitskaart krijg je een veiligheidssticker op je fiets. De fietsgravering is gratis, het kost je enkel een minuutje van je tijd en een verplaatsing naar de Grote Markt.

 

Fietsbieb

Maak tijdens verkeerspark@markt kennis met de fietsbieb en groei niet alleen in het verkeer maar groei ook mee met je fiets! Wie een goedkoop alternatief wil voor het gebruik van een fiets en kiest voor 100% consuminderen kan er één huren via de fietsbieb. In de fietsbieb kun je kinderfietsen huren voor telkens een jaar. Tijdens dat jaar mag je de fiets inruilen voor een groter of ander exemplaar uit het aanbod. Heb je nog een kinderfiets staat die je niet meer gebruikt? Schenk hem dan aan de fietsbieb en krijg 1 jaar fietsgeld in ruil.

 

i

Dienst evenementen

Grote Markt 6

051 79 30 60

evenementen@diksmuide.be

Nieuwsoverzicht