naar inhoud
Buitenspeeldag

Diksmuide zoekt extra animatoren voor speelpleinwerking Zonnestraal

10 jul
De speelpleinwerking van Zonnestraal trapt het zomerseizoen maandag af. Er circuleren momenteel berichten dat de speelpleinwerkingen deze zomer bepaalde momenten zouden sluiten door een tekort aan animatoren. Van een sluiting is helemaal geen sprake.

 

Het klopt wel dat er een onderbezetting is voor week 3 (15 tot en met 19 juli) en 7 (12 tot en met 16 augustus) van de vakantie. De dienst jeugd is volop op zoek naar extra krachten.

 

Intens speelplezier vanaf maandag

Maandag gaat speelpleinwerking Zonnestraal gewoon van start zoals voorzien. Ouders kunnen hun kleine spruit met een gerust hart afzetten. Dan zijn er ruimschoots voldoende animatoren voorhanden. Ondertussen is de dienst jeugd in samenwerking met de speelpleinwerkingen volop op zoek naar extra animatoren om de opvang en het speelpleinplezier de volledige zomer te garanderen. We zoeken voor de week van 15 tot en met 19 juli nog animatoren, en ook van 12 tot en met 16 augustus. Speelpleinwerking de Kastanjes sluit de deuren tussen 8 en 12 juli. De kinderen kunnen allemaal terecht in Zonnestraal. De stad zal in deze week een bus inleggen om de kinderen van De Kastanjes Pervijze naar speelplein Zonnestraal te brengen.

 

Zin in een leuke vakantiejob?

Wil je zelf graag animator worden? Speel je graag samen met kinderen en ben je een groepsbeest? Hoera! Je bent meer dan welkom. Jongeren vanaf 16 jaar (of die dit jaar 16 worden) mogen zich aanmelden via 051 79 32 70 of jeugd@diksmuide.be.

 

Wat moet een animator zoal doen?

De speelpleinwerkingen willen zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke zomer bezorgen. Als animator werk je hieraan mee! Samen met andere animatoren zorg je voor de activiteiten op het speelplein. Van de allergekste spelletjes tot de coolste activiteiten. Je duikt de verkleedkoffer in en neemt de kinderen mee in een fantastisch verhaal.

 

Schrijf je alvast in voor maandag 1 juli

Om een lange wachtrij te vermijden raden we ouders aan om hun kind(eren) vooraf al in te schrijven voor de speelpleinwerking Zonnestraal. Zo gaat het maandag een pak vlotter en kunnen de spelletjes tijdig starten. Spring zaterdag tussen 11 en 15 uur even binnen op domein Zonnestraal om je in te schrijven. Inschrijven kan zeker ook de dag zelf. Ook speelpleinwerking De Kastanjes vraagt om eerst te registeren. Dat kan via ouders.speelpleinwerking.com. Zo gaat het maandag allemaal wat vlotter.

Nieuwsoverzicht