naar inhoud
groep kinderen op zonnestraal

Speelpleinwerking Zonnestraal

04 jun
Een enthousiaste groep vrijwillige animatoren zorgt op speelplein Zonnestraal iedere zomervakantie voor een uitdagend en gevarieerd spelaanbod voor kinderen van de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar.

Dit spelaanbod is bestemd voor twee doelgroepen: kinderen van 3 tot 6 jaar en lagereschoolkinderen (6- tot 12-jarigen). Naast het dagelijkse spelaanbod kunnen de kinderen iedere woensdagvoormiddag gaan zwemmen. Kinderen ouder dan 4 jaar betalen hiervoor 1,50 euro extra.

Openingsuren 

Speelpleinwerking Zonnestraal start op maandag 1 juli en eindigt op dinsdag 27 augustus.
De werking begint telkens om 9 uur en eindigt om 17 uur. Het speelplein is gesloten op 15 augustus.

 

Opvang

Er is ’s morgens gratis opvang voorzien vanaf 7.45 uur. De avondopvang is van 17.15 tot 17.45 uur en kost 1 euro per kind.

 

Kostprijs

Inschrijving: 4 euro. Dagprijs: 5 euro voor een hele dag en 3 euro voor een halve dag. In de dagprijs is verse soep en een vieruurtje (boterhammen en melk) inbegrepen.

 

Inschrijven

Op zaterdag 29 juni tussen 11 en 15 uur kan er vooraf worden ingeschreven op Zonnestraal. Verder kan er elke dag tijdens de openingsuren van de speelpleinwerking worden ingeschreven. De inschrijving kost eenmalig 4 euro en is meteen de verzekering voor lichamelijke schade (niet voor materiële schade). Het inschrijvingsformulier kun je downloaden op de website.

 

i Speelpleinwerking Zonnestraal vzw, Woumenweg 73, 0485 05 52 50, speelpleinzonnestraal@gmail.com, https://spwzonnestraalvzw.wixsite.com/spwzonnestraal

Nieuwsoverzicht