naar inhoud
vlot op het water

Stadsbestuur lanceert fotoboek Dit is Diksmuide

06 apr
Diksmuide, boterstad. De stad waar iedere inwoner als het ware een hectare grond heeft. De stad met 14 dorpen. Ons Diksmuide stellen we via beelden aan je voor. We hopen je te prikkelen met herkenbare plekjes, maar ook met onverwachte hoekjes die je nog moet ontdekken.

In april en mei worden het stadhuis, woonzorgcentrum Yserheem, CC Kruispunt en het administratief centrum opgefleurd door een mini-tentoonstelling van beelden die je in het fotoboek terugvindt. Op deze locaties kun je een boek aankopen voor tien euro. Het fotoboek is absoluut geen opsomming van wat er allemaal te zien is. Daarvoor trek je best je wandelschoenen aan of kruip je op je stalen ros om alles met eigen ogen te aanschouwen. Het is letterlijk te veel om op te noemen. We hebben geprobeerd een zo eerlijk mogelijk beeld te schetsen van Diksmuide. En je mag er zeker van zijn, dat is heel wat!

 

Doe mee aan de wedstrijd en win een boek!

We verloten twintig fotoboeken via onze wedstrijd. Per locatie (zie hierboven) selecteren we één beeld. Ga op stap en bezoek onze verschillende gebouwen. Vind jij de link tussen onze geselecteerde beelden? Vul dan het formulier in en dien het in bij het onthaal, of stuur een mailtje naar communicatie@diksmuide.be met het juiste antwoord. Geen tijd om naar buiten te komen? Hou dan onze Facebookpagina ‘Stad Diksmuide’ in de gaten. Ook daar lanceren we een gelijkaardige wedstrijd, maar dan met een andere link natuurlijk! Veel succes!

 

#ditisdiksmuide

Heb jij een plekje gespot waarvan je vond dat het toch wat aandacht verdient? Of heb je een ander standpunt van een beeld in het boek? Post jouw topfoto met de hashtag #ditisdiksmuide.

  

i

Dienst communicatie

Heernisse 6

051 79 32 15

communicatie@diksmuide.be 

Nieuwsoverzicht