naar inhoud

Westkustpolder zoekt beleidsmedewerker

21 mrt
Als beleidsmedewerker zul je de ontvanger-griffier bijstaan bij onder andere de algemene administratie van de Westkustpolder, het financieel beheer, de voorbereiding en opvolging van vergaderingen. Je rapporteert aan de ontvanger-griffier.

De Westkustpolder is een lokaal openbaar bestuur dat instaat voor de waterhuishouding binnen het ambtsgebied. Ze omvat geheel of deels de gemeenten Veurne, Nieuwpoort, Koksijde, De Panne, Alveringem, Diksmuide, Lo-Reninge. Momenteel is het secretariaat gevestigd in Veurne, maar in de zeer nabije toekomst zal de polderwerking verhuizen naar Alveringem.

Vereiste kennis
Je hebt een basiskennis van loonadministratie; je hebt notie van of bent bereid je kennis bij te schaven over de wetgeving rond overheidsopdrachten, integraal waterbeleid, bevaarbare en onbevaarbare waterlopen, de polderwet. Je kan vlot werken met de courante softwareprogramma’s (Word, Excel). Je hebt notie van boekhouding.

Aanwervingsvoorwaarden
Je opleidingsniveau : minimaal bachelorsdiploma. Je slaagt in een bekwaamheidsexamen dat bestaat uit 1) een schriftelijke proef; 2) een mondeling gedeelte (indien geslaagd voor 1).

Aanbod
Voltijdse contractuele tewerkstelling voor onbepaalde duur.
Salarisschaal B1.
Functiegerichte anciënniteit kan ingebracht worden (max 10 jaar).
Er wordt een wervingsreserve aangelegd met duurtijd van 1 jaar die verlengbaar is.
Extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en groepsverzekering.

 Kandidaten
Je woont bij voorkeur binnen de omschrijving van de polder of een aangrenzende gemeente.
Je moet je sollicitatiebrief + cv bezorgen aan het secretariaat Oude Vestingstraat 1, 8630 Veurne of per mail op info@westkustpolder.be vóór 30 april 2019.
Laatstejaars bacheloropleiding komen eveneens in aanmerking voor deelname aan de procedure. Zij dienen uiterlijk op 15 juli 2019 een kopie van diploma of een attest in waaruit blijkt dat zij geslaagd zijn.

Meer info
Ontvanger-griffier, Katrien Coene, info@westkustpolder.be, 058 31 46 53
www.vvpw.be  - www.westkustpolder.com

Nieuwsoverzicht